FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL

EXCLUSIV Gică Hagi povestește ce s-a întâmplat la pauza meciului care a decis titlul: „Asta cu certatul mai lăsați-o!”

Articol de , , - Publicat marti, 30 mai 2023 17:06 / Actualizat marti, 30 mai 2023 17:27

Gheorghe Hagi (58 de ani), ales pentru a cincea oară antrenorul lunii pe GSP.ro, e fericit după ce a câștigat al doilea titlul din istorie cu formația pe care a creat-o și antrenat-o ♦ Vorbește deschis despre finalul incendiar de sezon, despre revenirea incredibilă din meciul cu FCSB, dezvăluind cum a reușit să întoarcă "finala" pentru titlu de la 0-2 la 3-2

- Domnule Hagi, felicitări pentru titlul de campion!
- Am muncit mult pentru el. Toți constănțenii și dobrogenii așteptau această zi. Un moment important pentru noi, un moment în care s-a scris istorie. 

- La pauza derby-ului cu FCSB ați intrat primul la vestiare. Extrem de gânditor, tensionat...
- Tensionat, tensionat!

- Ce v-a trecut prin minte în acele momente?
- Nimic! Trebuia să-i spun echipei ce e de făcut, să-și păstreze liniștea și să atace cum am pregătit meciul. Să atacăm așa cum am făcut cu toate echipele și cum vom ataca întotdeauna.

- Și ați reușit!
- Aceasta este identitatea noastră, e filosofia noastră. Asta nu înseamnă că defensiv nu ne adaptăm la adversar. Ținem cont și în analiză și suntem printre cele mai bune în jumătatea adversă. Am marcat multe goluri și am recuperat multe mingi. Facem ambele faze foarte bine și probabil d-asta am ieșit campioni.

Hagi, interviu cu cărțile pe față pentru GSP: „Ne propunem intrarea în grupele Champions! Vrem titlul și la anul” + Secrete din vestiar și trei tineri care vor „exploda” în noul sezon
FARUL
Hagi, interviu cu cărțile pe față pentru GSP: „Ne propunem intrarea în grupele Champions! Vrem titlul și la anul” + Secrete din vestiar și trei tineri care vor „exploda” în noul sezon

- Meciul l-ați revăzut?
- Nu, nu. Îl am înregistrat și probabil în timp o să mă uit la el.

- E o secvență în final când toată lumea se bucură, dar dumneavoastră sunteți extrem de supărat. Pare că certați pe cineva.
- Asta cu certatul mai lăsați-o! Ha, ha, ha! Eu tot timpul cert?! Chiar nu știu... Știu doar că lumea era fericită și am plecat la vestiar.

Gică Hagi povestește ce s-a întâmplat la pauza meciului care a decis titlul: „Asta cu certatul mai lăsați-o!”

- Unde s-a făcut diferența cu FCSB?
- Cu FCSB am câștigat din punct de vedere mental și tactic. Știam că în a doua repriză putem să câștigăm, trebuie să fim mai buni ca ei. Nu conta cum începeam partida, ci doar cum o terminam! Asta le-am zis și înaintea jocului.

- Dar...
- Și până la urmă i-am sufocat cu toată presiunea pe care am făcut-o! Când am avut mingea am știut să-i desfacem, am plimbat mingea cum trebuie, am fost mult mai penetranți în ultima treime. Atacanții au atacat careul mult mai bine decât în prima repriză.

Preliminariile din Champions League le vom juca pe stadionul nostru. Apoi, dacă vom deveni buni și foarte buni, o să vorbim și-o să vedem. Nu pot să demarez nicio discuție atât timp cât nu știu ce se va întâmpla
Gheorghe Hagi, antrenor Farul

6,50 estecota caselor de pariuri ca Farul să câștige campionatul și sezonul viitor. CFR Cluj și FCSB sunt marele favorite, cu cota 3,25, urmate de CSU Craiova (6,00)

Citește și:

Hagi și Gică Popescu, vizită pe Muntele Athos după câștigarea titlului » Ianis, Nicolas și Adi Ilie, alături de ei
INEDIT
Hagi și Gică Popescu, vizită pe Muntele Athos după câștigarea titlului » Ianis, Nicolas și Adi Ilie, alături de ei
Fostul mare internațional anunță hegemonia Farului: „Va domina campionatul României o perioadă bună de timp” + „Hagi poate antrena orice echipă din lume”
FARUL
Fostul mare internațional anunță hegemonia Farului: „Va domina campionatul României o perioadă bună de timp” + „Hagi poate antrena orice echipă din lume”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
iongeorgedan
iongeorgedan  •  30 Mai 2023, 20:23

L-a sunat pe Nasu'.....si i-a promis un jucator. O sa vedem in urmatoarele 2-3 saptamani care

19sevilla86
19sevilla86  •  30 Mai 2023, 18:59

La meciul de la ovidiu in card Steaua conducea la pauza cu 2-1, important nu este ce s-a întâmplat in vestiarul Vifarului in pauza ci ceea ce s-a petrecut in vestiarul Stelei, unde schimbările aiurite au bulversat echipa și au permis Vifarului sa întoarcă rezultatul! Deci decisiv a fost telefonul lui Jiji de la pauza nu discursul lui Hagi in vestiar!

miciBIO
miciBIO  •  30 Mai 2023, 17:42

Hagi cu șapca aia pe cap zici că e din NWA, Public Enemy sau A Tribe Called Quest :))

Vezi toate comentariile (3)
Comentează