FOTBAL  »  Superliga  »  COMISIA DE DISCIPLINĂ

Dosarele X în Liga 1 » Comisia de Disciplină va judeca un recurs după ce jucătorul și-a ispășit pedeapsa: „Își bat joc de noi!”

Lovitura aplicată de Rus lui Mihăilă, în Poli Iași - CS U Craiova 0-3 FOTO: Captură @TV Telekom Sport
Lovitura aplicată de Rus lui Mihăilă, în Poli Iași - CS U Craiova 0-3 FOTO: Captură @TV Telekom Sport

Articol de - Publicat vineri, 08 februarie 2019 17:27

Poli Iași acuză Comisia FRF care a fixat un nou termen pentru recursul lui Laurențiu Rus. Mijlocașul va efectua duminică, contra lui Gaz Metan, și ultima etapă de suspendare din cele 9 dictate împotriva sa după faultul comis asupra lui Valentin Mihăilă, în Poli Iași - CS U Craiova 0-3.

  • Poli Iași - Gaz Metan Mediaș e duminică, de la 18:30, liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe TV Telekom Sport 1, TV Digi Sport 1 și Look Sport. 

Ieșenii au primit cu stupefacție hotărârea Comisiei FRF care trebuia să judece joi recursul făcut de club la sancțiunea dictată împotriva lui Laurențiu Rus pe 7 noiembrie. Aceasta a acordat un nou termen, 14 februarie, astfel că mijlocașul va efectua mâine, cu Gaz Metan, și ultima din cele 9 etape de suspendare primite după lovirea lui Mihăilă în meciul cu CSU Craiova (0-3).

Practic, lui Rus nu-i rămâne decât să spere că va scăpa măcar de partea financiară a sancțiunii, o amendă de 20.000 de lei.

VIDEO cu faultul dur făcut de Rus

"Am fost neplăcut surprins în primul rând de faptul că a durat săptămâni întregi până am primit motivarea primei instanțe, ca să putem face recurs. Laurențiu a primit o pedeapsă dură, deși urmările, pentru Mihăilă, au fost minore. Însă e o Comisie care decide, iar noi n-avem ce face, trebuie să ne supunem", a comentat președintele executiv Adrian Ambrosie.

În club, însă, frustrarea e maximă. Senzația e că aceste comisii "își bat joc de jucători. N-au întrebat arbitrii, doctorul, observatorul, judecând doar după imaginile de la televizor și după ce s-a scris în presă". 

Vezi și: 

FRF face precizări despre situația stadioanelor pentru EURO 2020 » Ghencea, Giulești și Arcul de Triumf vor putea fi luate în considerare doar dacă vor fi funcționale

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (2)
gelpri
gelpri  •  09 Februarie 2019, 09:07
Postat de red77 pe 08 Februarie 2019, 18:04

Nu măscăricii ăștia de moldoveni făceau scandal deși sunt printre cotonogarii de frunte ai primii ligi?

Ati prins glas ,*** ? Peste un an-doi va desfiintati si scapam de voi ,tristilor !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

red77
red77  •  08 Februarie 2019, 18:04

Nu măscăricii ăștia de moldoveni făceau scandal deși sunt printre cotonogarii de frunte ai primii ligi?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează