FOTBAL  »  Superliga  »  PREGĂTIRE

Două superamicale pentru Steaua în Austria + debutul lui Rădoi pe banca Stelei

Articol de GSP - Publicat marti, 16 iunie 2015 00:00

Rădoi o va conduce pe Steaua în primul joc de cînd a început pregătirile. Meciul e programat vineri, de la ora 11:00, cu ASF Zărnești, o formație din liga a patra.

Amicalul fusese programat inițial la Zărnești, dar steliștii l-au mutat pe arena Forex, din Brașov, întrucît terenul echipei din "D" e foarte prost.

Superamicale în Austria!

Steaua va efectua al doilea cantonament al verii în Austria, în localitatea Werfenweng, aflată în  apropiere de Salzburg. Echipa va sta acolo 12 zile şi va susţine 4 meciuri de verificare.

Primul va fi împotriva unei formaţii din liga a II-a din Austria, apoi vor urma două adversare de nivel înalt: Legia Varşovia, vicecampioana Poloniei, şi Rubin Kazan, care a terminat pe locul 5 în Rusia şi care îl are în lot pe internaționalul francez M'Vila, împrumutat în sezonul trecut la Inter, în Serie A. Ultimul n-a fost încă perfectat.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
aius
aius  •  16 Iunie 2015, 21:15

super Mario,cine a scris articolul !Doamne,fereste-ne de mai rau,ce presa vanduta avem !

conasu_boeru
conasu_boeru  •  16 Iunie 2015, 17:25

De fapt care este ierarhia amicalelor ? ...subamical, neamical, micamical, semiamical, amical, ..........superamical, ultraamical, megaamical.......?!

785875238175893
Mariana Dinu  •  16 Iunie 2015, 13:43

sa intelegem,ca primul amical este unul de lux pt ***?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează