FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Două transferuri cerute urgent de Dică: "Avem nevoie de ei acum, în iarnă"

Articol de GSP - Publicat sambata, 24 noiembrie 2018 13:43

Nicolae Dică i-a transmis prin intermediul presei patronului Gigi Becali că care nevoie urgentă de doi fundași centrali.

"Am mai avea nevoie de doi jucători, mai ales pe poziția de fundaș central. Nu am vorbit, dar clar trebuie să aducem în iarnă pe acea poziție", a spus Dică în cadrul unei conferințe de presă.

Chiar dacă are mari probleme pe faza defensivă, Dică a vorbit și despre o eventuală mutare a lui Darius Olaru (20 de ani) de la Gaz Metan la FCSB: "S-a spus despre mulți jucători că vor ajunge la Steaua. Nu mă gândesc acum la transferuri, dar mai avem nevoie. Olaru este un jucător care e la naționala de tineret, e de viitor".

FCSB are în lot doar doi fundași centrali de meserie: Bogdan Planici și Mihai Bălașa. Ambii au avut probleme serioase în acest sezon, ba au fost accidentați, ba au fost suspendați, iar Dică a trebuit să improvizeze mai mereu în apărare.

15 meciuriși un gol a reușit Darius Olaru în acest sezon de Liga 1 pentru Gaz Metan

Citește și: Nicolae Dică atacă un fost tehnician de la FCSB: "Mă deranjează. Știu câte telefoane primește patronul de la antrenori"

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (15)
burgman
burgman  •  24 Noiembrie 2018, 17:52

Dicutza, ce-ti mai trebuie tata jucatori!? Il ai pe Mache, mm, mai e si Vasi, pai cu astia defilezi sub inalt patronajul preasfintiei sale Gigi. Auzi, vrea jucatori!

conasu_boeru
conasu_boeru  •  24 Noiembrie 2018, 17:24
Postat de Radu Fifea pe 24 Noiembrie 2018, 15:49

Deaconu e al vostru. Nu mai tarziu de aseara le-a refuzat un penalty clar celor de la Medias, iar cu Voluntari la fel, penalty clarisim refuzat.

Mai învață fotbal...

conasu_boeru
conasu_boeru  •  24 Noiembrie 2018, 17:22
Postat de Izabela Iuliana Nazare pe 24 Noiembrie 2018, 16:48

poate sa-l aduca becali si pe messi daca vrea sa vina ,ptr. ca tot pe trei o sa termine fcsb-ul acest campionat .

Felicitări puștoaico pentru curajul și cunoștințele tale despre fotbal !!! Alții au trecut de 30 de ani și nu știu nici pe jumătate ! Valabil și pentru mulți ziariști de saivan...

Vezi toate comentariile (15)
Comentează