FOTBAL  »  Superliga  »  ALEGERI LPF

Dragomir a dat cărţile pe faţă » Cum au votat cluburile la alegerile LPF: "M-au trădat prietenii!"

Articol de GSP - Publicat joi, 14 noiembrie 2013 00:00 / Actualizat joi, 14 noiembrie 2013 23:22

Fostul preşedinte al LPF, Dumitru Dragomir, a anunţat numele echipelor care i-au fost împotrivă la alegerile cîştigate de Gino Iorgulescu.

"Nişte prieteni care îmi jurau credinţă m-au trădat. Ioan Niculae (n.r. de la Astra) a venit de dimineaţă şi mi-a spus că îmi va fi prieten toată viaţa, dar votează cu Gino. Îl voi aprecia toată viaţa. Eu cu alţii am o problemă, cu oamenii care au venit ei la mine, cu oameni cu care am copilărit, ca Porumboiu. I-am făcut mai mult bine în viaţă decît mi-a făcut el. A venit acum o săptămînă la restaurant, a mîncat nişte crenvurşti, mi-a spus să n-am o îndoială în privinţa lui.

Sau Nicolae la Braşov, pentru el îmi puneam o mînă aşa, să mi-o taie. Cu ce-o fi fost el şantajat?

Sau Dinamo, eu am înfiinţat clubul ăsta modern, cu Tărăcilă şi Dinu. L-au trimis pe băiatul lor, care aseară m-a chemat să-mi spună ce s-a întîmplat la întîlnirea la care a venit premierul Ponta şi Dragnea (n.r. Bogdan Bălănescu). Nu sînt supărat că nu m-au votat, ci că nu mi-au spus dinainte. Pe Ionuţ Negoiţă l-am considerat ca pe un copil al meu. Pe Anghelache... ştiam eu.

Pe cei de la Tîrgu Jiu i-am înţeles. Că e puşcăria pe ei. Eugen Pîrvulescu a venit la mine în birou şi mi-a spus că indiferent ce se întîmplă, el votează cu mine. Şi a votat invers.

Cum să nu-i apreciez pe Gheorghe Ştefan şi pe Niculae de la Astra? Ăştia au venit la mine şi mi-au spus. Dinu Gheorghe mi-a arătat hîrtia că votează cu Gino.

CFR Cluj a votat cu Gino, U Cluj cu mine, cred, iar cei de la Botoşani mi-au jurat credinţă şi au votat cu el, a venit altcineva din partea lor la alegeri.

Săgeata nu ştiu cum a votat, dar primarul de acolo e un caracter ales. La Corona au venit doi băieţi tineri, pe care nu i-am mai văzut, şi mi-au zis drept în faţă: am primit ordin să votăm cu Gino!

Ce să mai, deşi am fost ca o linie roşie peste toţi, acum am fost curăţat politic, asta e viaţa.

De un an şi două luni am avut salariul 15.000 de euro. 16 ani am avut 3.000 de euro pe lună", a spus Dumitru Dragomir la Realitatea TV.

AICI AI TOATE DETALIILE DE LA ALEGERILE LPF!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (101)
popacluj
popacluj  •  15 Noiembrie 2013, 14:24

Lasa nea Mitica, nu fi suparat.Fotbalul e gata.I-ai prelungit suferinta cat s-a putut.Cred ca erai mai suparat daca asistai la sfarsitul lui.Eram Stelist, dar sunt dezamagit de fotbal.In Romania totul este varza,asta mai era fotbalul,sau poate or mai fi.Durere este ca in toate structurile este haos si putin pot accepta,pe cand altii se hranesc cu acest haos.Sa asteptam sfarsitul care are acelasi curs ca si gimnastica.

icstream
icstream  •  15 Noiembrie 2013, 13:33

Clanul Sopranelor l-a doborat pe don' Corleone.

romeo_702000
romeo_702000  •  15 Noiembrie 2013, 13:10
Postat de radu.de.la.faru pe 15 Noiembrie 2013, 11:03

te-au tradat comunistii tai :)))), in sfarsit se rupe lantul...si SPERAM pe viitor steaua and dinamo sa fie retrogradate in liga a 3 a sau DESFINTATE ... PRIETENII STIU DE CE :)))

Esti mai p.rost ca Mos Gerila, husene.

Vezi toate comentariile (101)
Comentează