FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV Dragomir a intrat în direct și i-a dat „temă” lui Becali: „Știu cauza stagnării lui Tavi Popescu, e ceva ce trebuie să facă”

Dumitru Dragomir // foto: GSP
Dumitru Dragomir // foto: GSP

Articol de - Publicat sambata, 26 august 2023 09:10 / Actualizat sambata, 26 august 2023 10:03

Dumitru Dragomir (77 de ani), fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, a atins în ultima intervenție de la GSP Live și subiectul formei lui Octavian Popescu, marea speranță a celor de la FCSB, pentru care ultimele luni au însemnat un regres semnificativ în evoluțiile sale. 

De când postul său a fost schimbat, Tavi fiind mutat în dreapta pentru ca Florinel Coman să dea randamentul ideal în flancul stâng, extrema în vârstă de 20 de ani a avut prestații oscilante în tricoul vicecampioanei. Dragomir le propune antrenorilor de la FCSB o soluție pentru ca Tavi să redevină decisiv chiar și în noul său rol.

Puștiul „pirpiriu” din Superligă care l-a dat gata pe Dumitru Dragomir: „E un fenomen, trebuie să fie titular la națională”
FCSB
Puștiul „pirpiriu” din Superligă care l-a dat gata pe Dumitru Dragomir: „E un fenomen, trebuie să fie titular la națională”

Dumitru Dragomir știe cum se rezolvă „puzzle-ul Tavi Popescu”: „Își pierde controlul când îl muți de pe un post pe altul”

„Eu știu din ce cauză a avut Octavian Popescu această stagnare. În momentul în care muți un jucător de pe un post pe altul de la meci la meci, el își pierde controlul. Nu mai încearcă anumite lucruri. 

El avea fenta aia pe care toți o fac, de la Ilie Dumitrescu și Mutu încoace, și-o scot pe stângul cu intrare pe dreptul în interior. El pe asta o învățase bine, dar a fost mutat în dreapta. Acolo nu știe nicio fentă. Cineva trebuie să-l învețe! 

În fiecare zi, el trebuie să facă aceeași fentă de 100-200 de ori, până o învață, îi intră în creier și o face din instinct. Ca să muți un jucător de pe o parte pe cealaltă, îți trebuie timp, cel puțin șase luni! El știe că în exterior nu poate să dribleze și intră doar în interior. La vârsta lui, încă poate să mai învețe”, a spus Dragomir, la GSP Live. 

Concluzie clară: Tavi Popescu e condamnat să joace unde nu-i convine

Pentru că Florinel Coman traversează o formă extraordinară, Tavi Popescu e chinuit la FCSB și pus să joace unde nu-i convine. Statistica e clară: fotbalistul în vârstă de 20 de ani e cu adevărat util numai ca extremă stânga!

Popescu a evoluat bine câtă vreme a fost utilizat ca atacant lateral stânga. În momentul în care Coman și-a revenit, Tavi a fost trecut pe alte posturi: inter, extremă dreapta, „9 fals”. Chiar dacă a marcat deja de două ori în acest sezon, „decarul” vicecampioanei e departe, de exemplu, de nivelul din ediția 2021-2022, când prestațiile lui erau excelente.

De altfel, statutul pe care îl are acum Tavi Popescu la roș-albaștri e indicat de ce s-a întâmplat în ultimele 3 partide: n-a rezistat niciodată în teren mai mult de o repriză! În prima manșă din turul III preliminar Conference League cu Nordsjaelland (0-0), a fost introdus în joc în partea a doua, la returul cu danezii (0-2) și la partida cu Poli Iași (2-1) din campionat a fost schimbat după prima repriză.

Cifrele lui Tavi Popescu în Superliga

SEZONMECIURIGOLURI / ASSISTURI
2020/21324 / 5
2021/223610 / 3
2022/23364 / 6
2023/2431 / 0

VIDEO Alexandru Pantea l-a dat gata pe Dumitru Dragomir: „E un fenomen, trebuie să fie titular la națională”

Citește și alte știri despre FCSB: 

Singurul antrenor de la FCSB care l-a mințit pe Becali: „A ajuns la stadion, a descoperit o altă echipă în teren și l-a dat afară”

„Robinetul” s-a închis » Anunț ferm făcut de Mihai Stoica în direct: „E suficient!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
ckhristian
ckhristian  •  26 August 2023, 13:01

Infractorul ăsta pur și simplu nu vrea sa tacă. După ani și ani de țepe și mânării acestui incult i se mai cere părerea de "expert". "În fiecare zi, el trebuie să facă aceeași fentă de 100-200 de ori, până o învață, îi intră în creier și o face din instinct." Cred ca s-ar înțelege perfect cu Tavi Popescu. Creierul lor este pe aceeași lungime de undă.

Aciduzzu
Aciduzzu  •  26 August 2023, 10:40

DOAMNE ! I-al la tine pe *** ăsta ! Milioane de români îți vor mulțumi ...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Danpinalty
Danpinalty  •  26 August 2023, 10:40

Daca avea un antrenor top sa-l antreneze, gen Nicolae Dica, Nucolo Napoli, Toni Petrea sau Toni Iuruc nu stagna. De vina sunt antrenorul George Becali si secundul Make.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close