FOTBAL  »  LIGA 1  »  DINAMO - POLI TIMIŞOARA 3-1

Dragomir: "Dinamo a făcut cel mai bun meci din ultimii trei ani"

Articol de GSP - Publicat duminica, 17 mai 2009 00:00

Dumitru Dragomir, preşedintele LPF, crede că Dinamo a făcut astăzi cel mai bun meci al său din ultimii trei ani în faţa lui Poli.

"Putea să fie 2-0 la un moment dat pentru Poli, dar Dinamo a făcut cel mai bun meci din ultimii trei ani. Astăzi au jucat extraordinar! Mă tot aşteptam ca Poli să trimită pe cineva să îl blocheze pe N'Doye, dar nu s-a întîmplat. Dinamo are şansa jocului dintre Timişoara şi Urziceni", a spus Dumitru Dragomir la sportro.

Playtech: Ramona Olaru a divulgat SECRETUL Mykonosului. Ce fac româncele când vin miliardari cu iahtul acolo: ”Da, asta se întâmplă”


Comentarii (10)
 •  17 Mai 2009, 23:34

BINE SPUS : sunteti buni. felicitari. sunteti prea buni pentru noi cei din liga 1. aveti un jucator f bun. BORCEA. si unu mai "mic" cu toate ca are jumatate de tona, Iancu!!! De cand a venit la timisoara iancu se pune numai c/a/p/r/a in fata lui dinamo. Te au dinamovistii la mana Iancule. Cine stie ce dosare ai !!! Te f/u/t/ astia cum vor. Esti un t/i/g/a/n de giulesti sluga la catei.

 •  17 Mai 2009, 23:34

si sa vezi capritele de la tmisoara ce or sa traga in meciul cu urziceni

 •  17 Mai 2009, 23:33

Futuva-n gura de javre..BLATISTILOR!!! SI pt jucatori POLI...bagamias puuuula`n rasa voastra BATAIA VOASTRA VA FII TELEVIZATA!!! IANCULE DISPARI!!!!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează