FOTBAL  »  Superliga  »  LPF

Dragomir: ”Eu n-am văzut nici un meci suspect. Nici în prima ligă, nici în a doua”

Dragomir crede că cei ce vorbesc de ”blaturi” doar își dau cu părerea
Dragomir crede că cei ce vorbesc de ”blaturi” doar își dau cu părerea

Articol de GSP - Publicat miercuri, 16 mai 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 16 mai 2012 15:22

Dumitru Dragomir este convins că avem un fotbal curat, fără nici un fel de aranjamente. "În prima ligă nu mi s-a părut vreun meci suspect. Nici în a doua ligă. Chiar n-am văzut. Eu nu joc la pariuri, nu merg în casele de pariuri”, a declarat preşedintele Ligii.

Întrebat despre bănuielile celor de la CFR despre un posibil ”blat” în derbyul Steaua-Dinamo, Dragomir a susţinut că suspiciunile sînt nejustificate: "Aşa s-au temut  şi la Rapid cu Tîrgu Mureş, şi la meciurile Vasluiului, şi la meciurile celor de la Dinamo şi uite că
toate au capotat. Şi cînd credeau că bat la scor Chiajna, au luat de nu s-au văzut. Fotbalul este prost din punctul de vedere al acuzaţiilor. Asta este, sîntem o ţară de oameni care îşi dau cu părerea".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (17)
ipsilante
ipsilante  •  17 Mai 2012, 12:16

Ajuns la o virsta foarte inaintata, D.Dragimir, dupa ce ca il chinuie o senilitate profunda si o surzenie adinca, recunoaste deschia ca, acum, nici nu mai vede! Pina cind va mai face umbra degeaba pamantului, la LPF, pe un morman de euroi, acest cadavru viu? Fie-va mila si trageti-l pe dreapta! Altfel organizatiile mondiale de protectie a fosilelor vii, vor incepe protestul generalizat! Asteptam masuri hotarite! Hai Stiinta Craiova! Mitica la brutarie, ca e terminat rau si are nevoie de odihna...!

domodo
domodo  •  17 Mai 2012, 08:00

mitica ori este bou ori se crede smecher.uite mai mitica DOUA MECIURI BLATUITE,CALDE:mioveni CFR si...OTELUL-VASLUI!!!!daca imi aduci o dovada ca nu au fost blat iti cer mii de scuze dar....NU AI!!!!!

bogdan1407
bogdan1407  •  17 Mai 2012, 01:49

ar fi culmea:)))))))))))))))))))

Vezi toate comentariile (17)
Comentează
Close