FOTBAL  »  Superliga  »  VACCIN CORONAVIRUS

Dumitru Dragomir, gata să folosească un vaccin pentru COVID-19 neomologat de UE: „Am comandat din Rusia” + cum l-a ajutat Becali prin Luțu

Articol de GSP - Publicat luni, 04 ianuarie 2021 15:50 / Actualizat luni, 04 ianuarie 2021 16:11

Dumitru Dragomir, fostul președinte al LPF, a vorbit despre pandemia de coronavirus și despre campania de vaccinare care a început în toată lumea.

Fostul oficial a spus că este gata să se vaccineze împotriva COVID-19, dar se pare că acesta va folosi un vaccin care nu este omologat. Dragomir spune că a comandat un vaccin din Rusia, în timp în Uniunea Europeană doar vaccinul companiei Pfizer este aprobat momentan.

„În ianurie mă vaccinez. Îmi cumpăr eu vaccinul dacă nu. Am comandat în Rusia să vină 10 vaccinuri. Nu am nicio reţinere! Doar nu sunt nebuni ăştia să omoare milioane de oameni pe care îi vaccinează. Eşti nebun să nu asculţi de specialişti! De cine să asculţi dacă nu de specialişti?”, a declarat Dragomir la TV Telekom Sport. 

Dumitru Dragomir, ajutat de Gigi Becali cu medicamente pentru COVID-19

Dragomir a dezvăluit și că Gigi Becali, patronul FCSB, i-a trimis medicamente pentru coronavirus prin Ionuț Luțu, pentru a-i ajuta pe apropiații care au contactat virusul.

„I-am spus să îmi dea nişte medicamente şi mi l-a trimis pe Luţu la ora 02:00 cu medicamentele. Eu şi nevasta mea nu am avut nimic, dar copiii toţi au fost cu COVID-19. Şi Becali ne-a dat. Bine, Becali a dat la peste 500 de oameni gratis medicamente şi i-a făcut bine. Numai eu ştiu vreo 10-12 pe care Becali i-a făcut bine gratis cu medicamentele lui ruseşti"”, a adăugat Dragomir.

Ion Țiriac susține vaccinul lui Vladimir Putin, refuzat de România

Ion Țiriac a făcut referire la așa-zisul vaccin descoperit de Rusia, pe care România a anunțat prin vocea președintelui Iohannis că nu-l va importa. 

„Nnu împart lucrurile în ruși, americani sau chinezi. Dacă au lucrat la acel vaccin și există, aș vrea să-l văd pe ăla căruia tatăl i-a murit, iar maică-sa îi e în spital, și nu îl ia. Suntem oameni serioși sau vorbim numai prăpăstii? Sunt sigur că o țară, o putere, o națiune ca Rusia nu vine pe piață cu un vaccin din ăsta... Acum să vedem și cât costă. Depinde și cu ce vine pe piață. Costă 2 lei sau 2.000 de lei? Testul la noi în țară costă 90 de euro, iar în Germania costă 27 de euro. (...) Treaba cu rușii va accelera și treaba cu China și Statele Unite. E o treabă morală și socială, nu doar comercială sau politică. Dar nu se va fabrica peste noapte și n-o să-i blestem eu pe ruși că vor vrea să dea întâi națiunii lor vaccinul
- Ion Țiriac pentru GSP.RO. 

 VIDEO Dorin Goian, despre infectarea cu noul coronavirus și cum a fost gestionată pandemia în Suceava

Citește mai multe știri despre coronavirus:

Cu 200 de zile înainte de startul Jocurilor Olimpice, Japonia se confruntă cu o situație dificilă

CORONAVIRUS. Ultima oră » 3.130 de cazuri noi de coronavirus și 78 de morți în ultimele 24h

Îngrijorare printre medicii din România: suspiciuni că un un bărbat ar fi infectat cu noua tulpină a coronavirusului

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
sakamoto
sakamoto  •  04 Ianuarie 2021, 18:06

Pe Corleone zilnic il amintiti, de ce nu si pe Nasu? Ca sint amindoi facuti din acelasi aluat. Si au facut impreuna, atit de mult bine fotbalului romanesc! Cunosc un tinar, care s-a batut cu altul pt o fata. Aveau pe atunci 18 ani. In timpul luptei unul dintre combatanti, a pierdut lantisorul de aur de la git. Celelalt l-a luat ca...trofeu. A fost condamnat 7 ani pt...tilharie. Cu executare! A facut mai bine de 3 ani de bulele. Dura lex, sed lex. Pt unii... Pt altii...vax.

zoly_85
zoly_85  •  04 Ianuarie 2021, 16:22

Cum se face ca in rusia s-au vaccinatdoar 52.000 de mii de oameni desi au vaccinul de ceva timp?

elgabri
elgabri  •  04 Ianuarie 2021, 16:09

Nea Mitica alea s medicamente pentru oi !!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează