FOTBAL  »  Superliga  »  POVESTE

Dragomir, marcat de ce a văzut la palatul lui Becali: „Băi Gigi, ce e cu popii ăștia aici? De ce le dai 1.000 de euro?”

Dumitru Dragomir a povestit, plin de patos, cum Gigi Becali a ajutat călugări și călugărițe, în timpul pandemiei de coronavirus.
Dumitru Dragomir a povestit, plin de patos, cum Gigi Becali a ajutat călugări și călugărițe, în timpul pandemiei de coronavirus.

Articol de GSP - Publicat luni, 24 mai 2021 01:35 / Actualizat luni, 24 mai 2021 09:12

Dumitru Dragomir a povestit, plin de patos, cum Gigi Becali a ajutat călugări și călugărițe, în timpul pandemiei de coronavirus. 

Celebrul Palat al lui Gigi Becali, situat în Aleea Alexandru, s-a transformat în timpul pandemiei de coronavirus. Finanțatorul celor de la FCSB a pus locația la dispoziția călugărilor bolnavi de Covid-19. 

„Aici, în palat, am facut spital pentru călugări. Am despărțit bărbații de femei, stau acolo când sunt bolnavi. Asta e viața mea acum”, spunea Gigi Becali într-un interviu acordat cu ocazia Sărbătorilor Pascale din acest an, pentru România TV. 

Dumitru Dragomir, poveste specială cu Gigi Becali

„Văd doi preoți care coborau pe scară. «Vă mulțumesc mult, acum sunt sănătos». Eu mă uitam la ei. Și îl întreabă Gigi Becali: «Părinte ai nevoie de bani? Ai bani?». N-a terminat fraza. I-a dat o mie, apoi i-a mai dat o mie. I-a dat două mii unui preot. 

Eu îl întreb: «Băi Gigi, ce e cu popii ăștia aici?». Și el zice «băi, vorbește frumos, n-ai voie să înjuri». Sus, la etaj, sunt nu știu câte măicuțe și 14 preoți bolnavi. La el în palat avea măicuțe bolnave și preoți care stăteau de două luni cu tratament acolo”, a povestit Dumitru Dragomir, la „Realitatea Sportivă”. 

VIDEO Gigi Becali își face planuri pentru sezonul următor

Citește și alte știri despre Gigi Becali: 

Gigi Becali și Dumitru Dragomir, afacere de 2 milioane de euro anunțată în direct: „E multimilionar, ce să caute la FCSB?”

Gigi Becali surprinde: „Ce să facă Olăroiu și Reghecampf?! Un singur antrenor a avut putere la FCSB”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
1250984458283448
Catalin Amariei  •  24 Mai 2021, 14:04

Si eu si tu cred ça ai face acte caritabile daca ai réusi sa furi statul ...Haiduc mi-ar place si mie si tie ...dintr-un tun de 60 milioane (vezi agacerea Geambazi ) haiducii au inapoiat 30 la stat sa le inchida gura si 2,3 milioane acte caritabile .Restul la saculet

steaua.libera
steaua.libera  •  24 Mai 2021, 13:11

Cand a vazut, Mitica a cerut si el 1000

romeverest
romeverest  •  24 Mai 2021, 12:09

Mitica…ia exemplu de la cioban care face multe acte caritabile !! Tu ai furat de ai rupt, indiferent de regim, ai ajuns in mod curios milionar, cu toate ca il tot bagi in fata pe fiul tau, dar nu ai dat niste banuti oamenilor cu probleme !!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează