FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Dragomir, mesaj categoric pentru Gigi Becali: "Ia-l la FCSB, e cel mai bun din România!"

Articol de GSP - Publicat sambata, 05 ianuarie 2019 11:13

Dumitru Dragomir, fost președinte al LPF, îl recomandă în cuvinte mari pe mijlocașul ofensiv al celor de la FC Botoșani, Diego Fabbrini (29 de ani), dorit de FCSB. (Detalii aici)

"Diego e foarte bun! Este cel mai bun fotbalist din România! Cine-l transferă dă lovitura! 

Eu m-am certat cu patronul de la FC Botoșani (n.r. Valeriu Iftime), dar nu e un băiat prost. Are minte și face treabă bună", a declarat în această dimineață Dumitru Dragomir la TV Digi Sport.

Becali ține cont de sfaturile lui Dragomir. Gigi a recunoscut la prezentarea lui Teja: "Am văzut că nea Mitică a zis despre Mihai că e doctor în fotbal. Și asta m-a convins să-l aleg pe el". 

FABBRINI LA BOTOŞANI ÎN LIGA 1

- 14 meciuri
- 13 titular
- 8 integralist
- 1.087 minute
- 2 goluri
- 5,80 media GSP

800.000 €e cota la care e evaluat în momentul de faţă Fabbrini pe site-ul transfermarkt.de

Fabbrini a fost crescut de Empoli, iar de-a lungul carierei a mai fost legitimat la Udinese, Palermo, Siena, Watford, Millwall, Middlesbrough, Spezia, Real Oviedo și Birmingham. Fabbrini are 30 de meciuri și 3 goluri în Serie A, 12 meciuri și un gol în Europa League . Are o selecție în naționala Italiei, în august 2012, bifând 6 minute în amicalul Italia - Anglia 1-2, sub comanda lui Cesare Prandelli.

"Pun pariu că Teja va face treaba bună. Cred că va lua titlul!" Dumitru Dragomir

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
capca1
capca1  •  05 Ianuarie 2019, 14:44

Asta-i din categoria “ Andrei Ionescu este peste Hagi!” sau alte previziuni pe care le-a tot avut Mitică Dragomir ! Chiar trebuie să ne dovediți că ăsta n-are habar de fotbal, că a fost doar un sforar ?!

steaua_promoveaza
steaua_promoveaza  •  05 Ianuarie 2019, 14:09

Toți jucătorii sunt doriți de FC FCSB, dar nu vine niciunul.. :)))

rocky2
rocky2  •  05 Ianuarie 2019, 13:08

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează