FOTBAL  »  Superliga  »  CAZUL CRAIOVA

Dragomir: "Mititelu a desfiinţat Craiova, nu Comitetul Federal"

Adrian Mititelu şi Dumitru Dragomir
Adrian Mititelu şi Dumitru Dragomir

Articol de GSP - Publicat vineri, 28 octombrie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 28 octombrie 2011 10:33

Preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, a reluat atacurile la adresa lui Adrian Mititelu.

"Mititelu putea să atace decizia Comitetului Federal în contencios administrativ, la o instanţă civilă, aşa spune legea, dar nu a făcut asta. El nu putea să joace nici în Divizia B, chiar dacă a luat licenţa, pentru că nu avea bani să îşi plătească jucătorii. Mititelu a desfiinţat Craiova, nu noi, Comitetul Federal.

Mititelu a păcălit Fiscul cu peste 9 milioane, pe Piţurcă cu un milion, jucătorii nu i-a plătit, la Ligă nu a plătit. Un escroc mai mare ca el nu există. Liga nu a anulat sechestrul pe jucători. FIFA şi UEFA nu admite ca jucătorilor să li se ia dreptul la muncă. Dacă, de exemplu, Kuciak de la Legia pierde litigiul cu Vaslui, se întoarce înapoi. Aşa e în fotbal", a spus Dragomir la GSP TV.

Dragomir a vorbit despre audierea sa de către DNA, dar şi despre show-ul dat la ieşirea de acolo.

"Am fost civilizat cu ei, dar unul m-a lovit cu camera în ureche. Era unul mai chelios aşa, mai brunet, nici nu cred că era ziarist, de mă întreba de ce îi spun "mă". Soţia şi băiatul mi-au spus să nu mai vorbesc cu nimeni. Ar fi bine să îi ascult. 3 minute am stat la DNA. Au fost extraordinar de politicoşi, nu am dialogat nici o frază cu ei, doar cu avocatul au vorbit. Am cerut timp pentru a studia actele. Doar "Bună ziua!" le-am zis", a spus Dragomir la GSP TV.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (14)
grande.balaci
grande.balaci  •  29 Octombrie 2011, 00:22

in acelasi mod te vei adresa si la intrarea in celula,buna ziua, sluga cui trebuie sa fiu!!

axl41
axl41  •  28 Octombrie 2011, 13:11

Dragomire stim ca ai justificari pentru orice porcarie pe care o faci. Eu te intreb un singur lucru: ai vazut rezultatele cluburilor romanesti de fotbal in Europa? Ce fel de campionat conduci tu daca echipele crescute de tine nu sunt capabile sa marcheze un gol in 6-7 partide? Nu vezi ca esti bolnav? Nu vezi ca incerci sa cresti un fotbal la fel de bolnav ca tine? Du-te si culca-te pana nu e prea tarziu!

ulle
ulle  •  28 Octombrie 2011, 12:56

De te-as vedea pe tine, pe sandu si tot pdl-u' la puscarie as incepe sa sper la o viata mai buna.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează