FOTBAL  »  Superliga  »  DOSARUL TRANSFERURILOR

Dragomir: ”Procurorii fac scandal ca să justifice banii cheltuiţi. Judecătorii nu pot fi induşi în eroare”

Dumitru Dragomir
Dumitru Dragomir

Articol de GSP - Publicat marti, 03 aprilie 2012 00:00 / Actualizat marti, 03 aprilie 2012 18:17

Preşedintele LPF a comentat verdictele date astăzi de judecători în "Dosarul Transferurilor". Dragomir spune că achitarea celor opt inculpaţi e normală, pentru că toţi sînt nevinovaţi.

Citeşte şi: ”Toţi cei 8 grei din "Dosarul transferurilor", achitaţi! » Tribunalul: "Sînt curaţi!". Procuratura: "Facem recurs!"

”Faţă de situaţia economică a acestei ţări, atît a mai rămas bun în România, fotbalul. E normal ca procurorii să facă scandal, altfel cum să justifice şi ei atîţia bani cheltuiţi? Justiţia şi-a făcut datoria, e foarte greu ca judecătorii să fie induşi în eroare”, a reacţionat Dumitru Dragomir la Realitatea TV.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (12)
alexhaiducu
alexhaiducu  •  04 Aprilie 2012, 10:43

mitica la puscarie! la puscarie! mitica la puscarie!

gicutzu69
gicutzu69  •  04 Aprilie 2012, 09:09

De aceea va-ti batut joc de simboluri cum sunt Universitatea Craiova si Politehnica Timisoara de curati ce sunteti,inca esti pe cai mari nea Dragomir,ai uitat cand ai trantit un meci la Brasov pe tipul lui Ceausescu si erai militian la Victoria Bucuresti ,o sa-ti vina si tie randul mai tarziu!!

gicutzu69
gicutzu69  •  04 Aprilie 2012, 09:04

Hai mai nea Dragomir nu ne mai turna praf in ochi si tu ca suntem deja satui de vrajeala asta cu nevinovati sau sa justifice banii cheltuiti,au cheltuit bani multi ca sa poata sa va pedepseasca pe voi imbuibatilor ce sunteti si nu au reusit datorita sistemului judiciar de rahat care exista la noi in tara nu de altceva,daca condamna vreo 3,4 poate se mai potoleaucativa dar asa daca toti sunt corupti ce mai asteptam!!!

Vezi toate comentariile (12)
Comentează