FOTBAL  »  Superliga  »  OŢELUL - STEAUA 1-1

Dragomir, şocat de ce-a văzut la Oţelul - Steaua: "Nu s-a mai întîmplat niciodată aşa ceva!"

Articol de GSP - Publicat luni, 09 decembrie 2013 00:00 / Actualizat luni, 09 decembrie 2013 19:14

Gafele pro-Steaua ale centralului Iulian Dima din meciul de la Galaţi, scor 1-1, au creat comentarii dure în fotbalul românesc.

După acuzele dinamoviştilor sau cele ale lui Dinu Gheorghe, Dumitru Dragomir vine cu o concluzie foarte dură.

"Arbitrul Dima a greşit numai într-o direcţie şi asta e foarte grav. Un arbitraj precum cel de la Oţelul – Steaua nu am mai văzut în viaţa mea! Cel care a făcut delegarea trebuie sancţionat, dacă e adevărat că Marius Ianuli e rudă cu arbitrul Dima", a declarat la Dolce Sport fostul şef al Ligii.


Conexiunile Dima - Steaua » "Centralul" are rude în conducerea campioanei şi a arbitrat cel mai suspectat meci al roş-albaştrilor din ultimii ani

"Reghe nu are ce face, are doar patru-cinci fotbalişti, restul sînt atleţi. Eu i-am spus lui Reghecampf să nu se mai creadă favorit, că nu are echipă. Nu poţi lua titlul cu jucători care îţi dau pasa numai la cravată", a mai spus Dragomir.

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (57)
toni75
toni75  •  10 Decembrie 2013, 12:58

Cele mai tari faze sunt cea cu Moti cand scoate mingea cu mana de pe linia portii si cu Beto cand simuleaza grosolan dupa ce scapa mingea in poarta

catalinantoneanu
catalinantoneanu  •  10 Decembrie 2013, 12:33

Sigur nea Mitica ca n-ai mai vazut, tu doar ai fost seful Bundesligii iar in tinerete ai fost presedinte la Bayern Munchen nu la Victoria!

pirlogmarius
pirlogmarius  •  10 Decembrie 2013, 07:07

cine vb ,dragomir (o fi uitat de vilcea si victoria ?),au uitat ca sandu,dragomir si cca i-au facut campioni pe cfr,otelul si steaua ?

Vezi toate comentariile (57)
Comentează