FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI - CSU CRAIOVA 0-0

Dragoș Bon, analiză după pasul greșit făcut de olteni la Voluntari: „Șansa nu a fost cu noi”

Dragoș Bon +22   FOTO
Dragoș Bon

Articol de - Publicat sambata, 07 octombrie 2023 21:23 / Actualizat sambata, 07 octombrie 2023 21:36

FC Voluntari și CS Universitatea Craiova au remizat, scor 0-0, în runda cu numărul 12 din Superliga. Dragoș Bon (43 de ani), antrenorul secund al oltenilor, a făcut o radiografie a meciului de la Voluntari. 

Alexandru Mitriță își toarnă cenușă în cap după remiza de la Voluntari: „S-au pierdut două puncte pe mâna mea”
FC VOLUNTARI - CSU CRAIOVA 0-0
Alexandru Mitriță își toarnă cenușă în cap după remiza de la Voluntari: „S-au pierdut două puncte pe mâna mea”

Dragoș Bon, analiză după FC Voluntari - CSU Craiova: „Șansa nu a fost cu noi”

„Am zis înainte de meci că întâlnim o echipă foarte bine organizată și care primește destul de greu gol. Atunci când întâlnești o astfel de echipă trebuie să concretizezi situațiile pe care ți le creezi. 

De data asta, nici șansa nu a fost cu noi. Am ratat o lovitură de la 11 metri. Situațiile din faze fixe trebuie exploatate. Nu am reușit să câștigăm, suntem dezamăgiți. 

Ne doream foarte mult cele 3 puncte, pentru că știam că este un teren unde se câștigă destul de greu. Voluntari este o echipă foarte bine organizată defensiv, care nu îți dă prea multe culoare”, a declarat Dragoș Bon, la Digi Sport. 

Dragoș Bon: „Mitriță era primul desemnat să bată penalty”

Dragoș Bon a vorbit și despre ratarea penalty-ului de către Alexandru Mitriță, la începutul reprizei secunde. 

„Mitriță era primul desemnat să bată penalty. S-a simțit confortabil, a luat mingea și cred că era greșit, din punctul meu de vedere, să schimb această decizie. 

Știu că de multe ori se zice că cine obține lovitura de la 11 metri nu trebuie să execute, dar dacă el s-a simțit confortabil am decis ca el să execute. 

Sper ca băieții să-și revină după această pauză competițională, să reușim să ne revenim din punct de vedere mental. Nu traversăm cea mai bună perioadă, chiar dacă a fost acea victorie cu Botoșani, 5-1. 

O cauză este și relația tensionată cu fanii. Suntem o echipă care are fanii alături de noi și asta cred că se simte în moralul jucătorilor”, a mai precizat Dragoș Bon. 

Andrei Ivan nu traversează cea mai bună perioadă. El s-a antrenat abia de joi cu echipa în această săptămână. El până joi a făcut un tratament, s-a antrenat separat de echipă, a avut o problemă la gleznă și e clar că nu era un jucător pe care să contăm 100%. 

- Dragoș Bon, antrenor CS Universitatea Craiova

Nu am auzit de vreo schimbare pe banca tehnică, puteți întreba conducerea, Un astfel de zvon nici măcar nu s-a auzit în cadrul echipei. 

- Dragoș Bon, antrenor CS Universitatea Craiova

Citește și: 

Daniel Pancu mizează pe transferul definitiv al unui jucător împrumutat de Rapid: „Astfel de fotbaliști sunt rari”

Rednic, după condamnarea cu executare a lui Lupu: „Nu mai e ca pe vremea noastră: nu că nu ne luau carnetul, dar conduceau ei în locul nostru!”

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
sostp
sostp  •  08 Octombrie 2023, 10:58

Daca este dupa sansa, atunci zilele urmatoare antrenorul este out, asa cum a patit Neagoe...

dandana
dandana  •  08 Octombrie 2023, 08:47

Rotaru a distrus tot. El trebuie sa dispară cu antrenori și jucători lui preferați. Chiar nu se mai poate, chiar nu mai avem speranțe și vise cu echipa asta. Este din ce în ce mai prost, și cred ca este momentul ca uni sa demisioneze singuri, iar alți sa se retragă dacă nu vrea binele echipei. Nu prea am treabă cu Papură, mai dar nu este pregătit de o așa povară, îl bagi în gură noastră el fiind nevinovat. El săracu a antrenat în liga a 3-a și cam atât, de ce ne faci sa înjurăm glorile Rotare. Ii umilești cum ai făcut cu Cîrțu și trebuie sa stopezi asta. Fani înfocați, trebuie sa continuăm razbuiul cu acest patron. Chiar nu face nimic bun pentru aceasta echipă, aduce antrenori slabi, jucători preferați și Craiova a căzut sa ne batem cu Voluntari. Nicio șansă să ne mai batem la campionat, CFR, fcsb și farul ne fac praf. Trebuie sa ne trezim, Craiova ajunge ca Dinamo dacă mai acceptăm asta. Nu spunem sa investească zeci de milioane, și măcar 3 în jucători sa aibă de unde crește, de unde vinde. Și căpitanul sa rămână la echipă pana va fi o ofertă ca la Mitriță. A distrus to ce era frumos la Craiova și totul trebuie sa se oprească. Ori își revine și face ceva în sensul asta, ori își ia preferați și antrenori și pleacă. Frate chiar nu vede, tine de bon de ceva ani. A făcut ceva? Nu dragilor, de când a venit Craiova nu joacă decat pase în spate, asta trebuie sa se oprească odată pentru totdeauna!

eunescu09
eunescu09  •  08 Octombrie 2023, 00:13

Craiova este campioana la scuze și justificări, nu o intrece nimeni, dar jocul este mereu catastrofal. Mihai Rotaru pricepe ceva din ce se întâmplă? Sa ne ierte dar nu credem ca este capabil sa își gestioneze propria echipa, este depășit total de situație. La asta se mai adaugă și o încăpățânare oarba de a nu lua în seama la ce ii spun toti: suporteri, comentatori avizați sau oameni de fotbal. Își închipuie ca este atât de extraordinar ca face în ciuda tuturor iar rezultatele se vad de pe luna.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează