FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA

Omul lui Adrian Mititelu revitalizează trupa lui Mihai Rotaru, CS Universitatea Craiova

Dragoș Bon (40 de ani) Captură Facebook Universitatea Craiova
Dragoș Bon (40 de ani) Captură Facebook Universitatea Craiova

Articol de - Publicat miercuri, 03 februarie 2021 13:09 / Actualizat miercuri, 03 februarie 2021 13:09

Dragoș Bon (40 de ani) a plecat din peluză, are un trecut la dușmanul de moarte FC U Craiova și aseară a încheiat cu o victorie en fanfare primul și, foarte probabil, ultimul meci ca ”interimar” pe banca celor de la CS Universitatea Craiova în Liga 1.

În așteptarea „antrenorului cu experiență” la aducerea căruia lucrează de zor, finanțatorul Mihai Rotaru l-a pus aseară pe bancă pe Dragoș Bon. Secundul demisului Cornel Papură, 40 de ani, are însă un trecut controversat. E adevărat că a pornit din galerie, însă ca antrenor, cu ani în urmă, a fost secundul lui Nicolo Napoli la FC U Craiova, echipa dușmanului Adrian Mititelu, ba la un moment dat a avansat ca „principal”.

Trecut la CS Universitatea, inițial la echipa secundă, energicul Bon s-a certat la un moment dat cu Papură, împăcându-se ulterior. Iar mai nou e acuzat că l-ar fi „lucrat” împreună cu „Papi” pe Gigi Ciurea, fost jucător al alb-albaștrilor, determinându-l pe acesta să plece din club.

Mihaiță Pleșan l-a atacat pe Dragoș Bon

Mihăiță Pleșan, alt fost mare fotbalist al juveților, a și postat recent pe Facebook: „Dacă acest «Bon fiscal» sau «Ultimul Bon» a ajuns să dea afară marii jucători - mă refer la Gigi Ciurea - ne merităm soarta. Acum câțiva ani, acest «Bon fake» urla ca din gură de șarpe că CS U e clona și noi, jucătorii, suntem trădători”.

Cu toate astea, fanii din Peluza Nord, și nu numai, l-au acceptat. La conferința de presă de luni, Bon a lăsat chiar o impresie bună, cu un discurs clar, răspicat, în antiteză cu cel al fostului său șef, Papură. A recunoscut că nu-i pregătit pentru un mandat de „principal”, dar a insistat că vrea să le redea jucătorilor entuziasmul și „spiritul Băniei”. I-a ieșit în, probabil, primul și ultimul său meci ca șef din acest sezon! 

VIDEO. Dumitru Dragomir a dezvăluit la GSP Live că U Craiova are doi patroni: „Fac treabă bună împreună”

Citește și alte știri din Liga 1:

FCSB, 6 ani fără victorie pe terenul lui Dinamo în Liga 1 » Cum arătau echipele atunci + „Roș-albaștrii” câștigau ultimul titlu în acel sezon

Jucătorul care a marcat în ultima victorie cu FCSB poate pleca de la Dinamo: „Au fost răi cu mine, dar sper să bată cu 2-1”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
1805213859545810
Adrian Constantin Sendroiu  •  03 Februarie 2021, 18:46

Bon, neBon, scapara de seria aia pornografica de x-uri

stefan..
stefan..  •  03 Februarie 2021, 14:54

Nu e nimic anormal. Bon, fost antrenor la echipa lui Mititelu, are temporar onoarea de a fi principal la Universitatea Craiova. Exact cum , invers, e cazul lui Ovidiu Stanga. E fotbal, nu e razboi...

176901212832165
Dan Petnaise  •  03 Februarie 2021, 14:50

Echipa a jucat mult mai bine fără antrenor. Dovadă profesionalismul lui Papi.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează