FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - FCU CRAIOVA

Dragoș Bon susține că Universitatea are mai multă calitate: „Avem un lot valoros și valorea poate face diferența”

Dragoș Bon
Dragoș Bon

Articol de - Publicat vineri, 03 noiembrie 2023 17:16 / Actualizat vineri, 03 noiembrie 2023 17:35

Secundul Dragoș Bon e încrezător că CS Universitatea Craiova va tranșa în favoarea sa derby-ul cu FCU Craiova, programat sâmbătă seară, de la 21:15

La Universitatea Craiova a revenit încrederea în urma victoriei de miercuri, din Cupa României, cu UTA (1-0). La conferința de presă de dinaintea derby-ului cu FCU Craiova, secundul Dragoș Bon a și punctat în acest sens: "Suntem liniștiți, pentru că venim după o victorie importantă în fața celor de la UTA și asta ne dă moral.

Am putut să pregătim în liniște partida împotriva rivalilor noștri din oraș. Nu este o presiune că jucăm pe teren propriu, este o mare dorință și determinare să facem o partidă bună și să câștigăm cele trei puncte. Ar fi extraordinar să facem un joc bun și să câștigăm cele trei puncte, ne-ar ajuta și pe viitor".

Dragoș Bon spune că victoria e obligatorie pentru CS Universitatea

Bon a sugerat că CSU are mai multă calitate decât FCU și este favorită. „Consider că avem un lot valoros şi dacă jucătorii vor fi capacitaţi sută la sută, valoarea poate face diferenţa.

Îmi doresc să fie un stadion plin, pentru că avem nevoie de aportul fanilor, şi să oferim un spectacol aşa cum lumea îşi doreşte. E obligatorie victoria pentru noi. Eu îmi doresc să fim în play-off şi să ne batem pentru obiectivele noastre, restul nu mă interesează”, a comentat el.

Ștefan Baiaram și Florin Borța nu s-au antrenat cu echipa

În ceea ce privește problemele de personal, Bon a precizat că „Ștefan Baiaram și Florin Borța nu se pregătesc cu echipa. Koljic este în lot, nu a fost cu noi în ultima perioadă pentru că avea nişte oscilaţii în pregătire, din cauza accidentărilor. Lazar va face parte din lot, după ultimele investigații, nu are nimic grav”. Rezerva lui Laurențiu Popescu trebuia să apere în Cupă, dar a acuzat unele probleme musculare și n-a mai jucat.

Dragoș Bon: „Cred că este foarte bine să vorbim pe teren”

Secundul lui Corneliu Papură a ținut să-i răspundă și el antrenorului de la UTA, Mircea Rednic, care făcuse o glumă pe seamă echipei patronate de Mihai Rotaru: „A fost o glumă proastă, cum suntem obișnuiți cu domnul Rednic, nu poți să numești Universitatea Craiova Craiovița.

În același timp m-am bucurat pentru că ne-a motivat, mai ales pe băieți i-am simțit în vestiar. A fost un impuls, ne-am adus aminte de această declarație și i-am arătat ce înseamnă Craiovița.

Sunt anumite declarații care îți dau impuls, îți cresc adrenalina pentru că nu este plăcut să primești jigniri. Lucrul ăsta ne-a ambiționat și am demonstrat pe teren, cred că este foarte bine să vorbim pe teren".

Citiți și alte știri din fotbalul intern:

Lovitură pentru Rapid » Refuzul primit din partea vindecătoarei Marijana Kovacevic

Pas cu pas către sold-out » FRF anunță că 75% din biletele pentru meciul naționalei cu Elveția au fost vândute + Elvețienii au solicitat un număr infim de tichete

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
eunescu09
eunescu09  •  04 Noiembrie 2023, 19:42

Este normal ca fiecare echipa sa vrea sa câștige, este firesc sa fie mai multa adrenalina ca la alte meciuri și tensiune. Doar ura aceasta între frați nu este fireasca.

fratilitau
fratilitau  •  03 Noiembrie 2023, 20:52

Dragos Bon a fost angajatul lui Mititelu. La primul meci dintre cele două echipe era la FCU și a prezis că FC Mogoșoaia nu are nicio șansă în Craiova..... Dragoș bon un " caracter deosebit", era valoarea unui bon fiscal aruncat la pubelă.....tot la pubelă ajung toți clonați

mokmok
mokmok  •  03 Noiembrie 2023, 20:03

Care " Universitatea" ??? Clona C.S. Crai Olguța s.r.l, grupare înființată și introdusă politic direct in Liga a 2-a ( călcând în picioare toate principiile unei competiții sportive bazate pe promovare prin merit sportiv ?!!! C.S. CraiOlguța s.r.l.... o pată de murdărie ( de ne-curatat ) pentru fotbalul românesc. O mizerie care a contribuit la nenorocirea fotbalului românesc. O mare minciună și o mare nedreptate . Sau echipa veșnicului nedreptățit Mititelu? .... continuatoare de drept mazilita a fostei Universitatea Craiova Maxima? ... De care Universitatea vorbiți voi? ... Căci minciuna, politicul, interesele individuale lacome, bănesti și falsul sunt monede curente in fotbalul craiovean.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează