FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - ELVEȚIA

Pas cu pas către sold-out » FRF anunță că 75% din biletele pentru meciul naționalei cu Elveția au fost vândute + Elvețienii au solicitat un număr infim de tichete

Federația Română de Fotbal a anunțat, vineri, că peste 75% din biletele scoase la vânzare pentru meciul naționalei cu Elveția, din preliminariile EURO 2024, au fost comercializate.
Federația Română de Fotbal a anunțat, vineri, că peste 75% din biletele scoase la vânzare pentru meciul naționalei cu Elveția, din preliminariile EURO 2024, au fost comercializate.

Articol de - Publicat vineri, 03 noiembrie 2023 15:50 / Actualizat vineri, 03 noiembrie 2023 16:25

Federația Română de Fotbal a anunțat, vineri, că peste 75% din biletele scoase la vânzare pentru meciul naționalei cu Elveția, din preliminariile EURO 2024, au fost comercializate. 

  • Israel - România are loc pe 18 noiembrie, de la ora 21:45. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.ro și televizat pe Prima TV
  • România - Elveția se joacă pe 21 noiembrie, de la 21:45. Partida va fi liveTEXT pe GSP.ro și la TV pe Antena 1

România este liderul la zi al grupei I din preliminariile EURO 2024, cu 16 puncte câștigate în 8 meciuri, „Tricolorii” au un meci în plus disputat față de ocupanta locului secund, Elveția, și două față de Israel, formație care ocupă locul al treilea în grupă. 

Să vezi și să nu crezi! Ce decizie controversată a luat azi Vassaras privind arbitrii care au făcut praf Petrolul - FCSB
DELEGARE
Să vezi și să nu crezi! Ce decizie controversată a luat azi Vassaras privind arbitrii care au făcut praf Petrolul - FCSB

Vineri, cu mai puțin de 3 săptămâni înaintea meciului cu elvețienii, Federația Română de Fotbal a anunțat, pe site-ul oficial al forului, că 75% din biletele scoase la vânzare au fost cumpărate, adică aproximativ 38.000 de tichete. 

Aproximativ 38.000 de bilete au fost vândute pentru partida România - Elveția

Toate tichetele scoase la vânzare la inelele 1 și 2 ale peluzei nord, tribuna 1, tribuna 2, VIP roșu și VIP albastru au fost epuizate, se anunță pe site-ul bilete.frf.ro. 

Mai sunt disponibile bilete la: 

  • Peluza Nord, inel 3
  • Peluza Sud, inel 1
  • Peluza Sud, inel 2 
  • Peluza Sud, inel 3

Prețul unui bilet la peluză este de 35 de lei. Momentan, biletele sunt disponibile doar în regim online, pe site-urile bilete.frf.ro și bilete.ro, respectiv în aplicația Fan Arena by FRF.

Copiii cu vârsta sub 14 ani au acces gratuit în cele două tribune, decizie luată de FRF în semn de mulțumire pentru prezența masivă a acestora la precedentul meci de acasă, 4-0 cu Andorra.

Fanii Elveției au cerut numai 200 de bilete pentru meciul contra României

Fanii naționalei Elveției nu vor lua cu asalt Arena Națională din București. 

Chiar dacă aceștia puteau primi 5% din capacitatea stadionului, adică aproximativ 2.750 de bilete, suporterii din Țara Cantoanelor au solicitat numai 200 de tichete. 

România va fi deja calificată la turneul final la ora disputei cu elvețienii în caz că o va învinge pe Israel și israelienii obțin maximum 3 puncte din meciurile cu Kosovo și Elveția, programate pe 12, respectiv 15 noiembrie. În acest caz, va fi sărbătoare încă de la startul meciului de pe Arenă.

Clasamentul la zi din grupa României

Citește și: 

„Tricolorii”, în fieful lui Viktor Orban » Israel - România se dispută într-un sat în care prim-ministrul maghiar a investit zeci de milioane de euro

Mihai Stoichiță este optimist înainte de Israel - România: „Îi vom domina în tribune”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (1)
boierasul
boierasul  •  03 Noiembrie 2023, 19:20

GSP nu moare! Becali lansează FGSB, revistă de sport și opinii despre el și Luțu Gigi Becali, omul despre care Gazeta Sporturilor a scris mai multe articole decât despre Nadia, Năstase, Țiriac și Hagi la un loc, a rămas neplăcut surprins de anunțul închiderii ziarului. Cum lui îi place să se vadă nu doar la TV, ci și în ziar, a decis să acționeze. Gigi Becali a anunțat azi că GSP va continua să existe în variantă tipărită, doar că sub un alt nume: FGSB. „Ziarul va avea același număr de pagini ca și până acum – încă nu știu câte, dar l-am pus pe Luțu să le numere și vă anunț mai încolo. Și vor fi știri și opinii despre mine și Luțu, nimic altceva. Deci practic nu se schimbă nimic”, a anunțat patronul FCSB. Va exista, totuși, ceva diferit la noul ziar FGSB. Becali spune că-l va tipări și duminica, însă nu vor exista știri și opinii în el, ci doar rugăciuni și reportaje despre vizitele lui pe la diverse mănăstiri și biserici din țară. Și va avea insert de lumânări și candele. Ddb Italia.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează