FOTBAL  »  Superliga  »  DELEGARE

Să vezi și să nu crezi! Ce decizie controversată a luat azi Vassaras privind arbitrii care au făcut praf Petrolul - FCSB

Radu Petrescu, delegat la CS Universitatea Craova - FCU Craiova
Radu Petrescu, delegat la CS Universitatea Craova - FCU Craiova

Articol de - Publicat vineri, 03 noiembrie 2023 14:38 / Actualizat vineri, 03 noiembrie 2023 14:49

Arbitrul bucureștean Radu Petrescu (40 de ani), cel care nu l-a eliminat pe Joyskim Dawa (27 de ani) pentru faultul dur comis asupra lui Sergiu Hanca (31 de ani) în Petrolul - FCSB 2-2, intrare în urma căruia fostul dinamovist va sta în afara terenului 4 luni, se va afla la centru la meciul dintre CS Universitatea Craiova și FCU Craiova. 

  • CS Universitatea Craiova - FCU Craiova se dispută sâmbătă, 4 noiembrie, de la ora 21:15. Partida va fi liveTEXT pe GSP.ro și televizată pe Prima Sport 1, Orange Sport 1 și Digi Sport 1

Delegare controversată făcută de Kyros Vassaras (57 de ani), președintele CCA, la derby-ul Băniei, dintre CS Universitatea Craiova și FCU Craiova. La centru se va afla bucureșteanul Radu Petrescu, arbitru care a greșit în etapa trecută de campionat. 

Implozie la CFR? Vasile Mogoș, discurs violent: „Mai slabi de atât nu am fost niciodată!”
CFR CLUJ
Implozie la CFR? Vasile Mogoș, discurs violent: „Mai slabi de atât nu am fost niciodată!”

Atunci, arbitrul din București a decis să nu-l elimine pe Joyskim Dawa, stoperul de la FCSB. Camerunezul a comis un fault dur asupra lui Sergiu Hanca, extrema ploieștenilor, dar Radu Petrescu nu l-a eliminat pe acesta. Africanul a scăpat ieftin, primind numai „galben” din partea bucureșteanului. 

Radu Petrescu, arbitrul derby-ului CS Universitatea Craiova - FCU Craiova 

Radu Petrescu va fi ajutat la cele două tușe de un alt arbitru din București, Mircea Grigoriu, și de Mihai Marius Marica, din Bistrița. 

Arbitru VAR a fost delegat Rareș Vidican, din Satu Mare. Arbitru asistent VAR la derby-ul Craiovei a fost ales clujeanul Doru Claudiu Lucaciu. 

Horațiu Feșnic, delegat la Sepsi - Petrolul Ploiești

O altă delegare controversată făcută de Kyros Vassaras este cea de la meciul dintre Sepsi Sfântu Gheorghe și Petrolul Ploiești, partidă programată sâmbătă, de la 16:45, în runda cu numărul 15 din Superliga. 

Grecul din fruntea CCA l-a numit „central” la acest meci pe clujeanul Horațiu Feșnic, nimeni altul decât arbitrul care se afla în camera VAR la meciul de la Ploiești dintre Petrolul și FCSB

Să vezi și să nu crezi! Ce decizie controversată a luat azi Vassaras privind arbitrii care au făcut praf Petrolul - FCSB
Horațiu Feșnic

Cei doi arbitri asistenți pentru confruntarea din Covasna vor fi Valentin Avram, din București, și Alexandru Cerei, din Cluj-Napoca. 

Arbitru în camera VAR a fost desemnat Viorel Flueran, din Craiova, iar arbitru asistent VAR a fost ales Vladimir Urzică, din Piatra-Neamț. 

Citește și: 

Atacantul adus de Rapid în locul lui Marko Dugandzic ar fi putut ajunge la o altă formație din Superliga: „Era aur pentru noi, dar Dan Șucu i-a oferit 2.000 de euro în plus la salariu”

Ionuț Chirilă a analizat jocul celor de la FCSB și i-a comparat pe aceștia cu un gigant european

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (35)
Chris.Dumi
Chris.Dumi  •  15 Noiembrie 2023, 10:45
Postat de atthur pe 12 Noiembrie 2023, 19:17

Eu nu-s "rănit " deloc,da' tu rămâi ce-ai fost, adică prost îngrămădit...!!!...

Daca sentintele judecatoresti spun ca Steaua e doar cea din Ghencea, nicidecum cea din judetul Ilfov, oare cine e ingramaditul?

atthur
atthur  •  12 Noiembrie 2023, 19:17
Postat de Chris.Dumi pe 12 Noiembrie 2023, 19:02

Vai dar ce ranit esti! Hahaha

Eu nu-s "rănit " deloc,da' tu rămâi ce-ai fost, adică prost îngrămădit...!!!...

Vezi toate comentariile (35)
Comentează