Articol de - Publicat vineri, 03 noiembrie 2023 13:05 / Actualizat vineri, 03 noiembrie 2023 13:53

Patronul celor de la FC Botoșani, Valeriu Iftime, a dezvăluit că atacantul adus de Rapid în septembrie, camerunezul Kevin Soni (25 de ani), ar fi putut ajunge la gruparea din nordul Moldovei înainte de a semna cu formația bucureșteană. 

Pe 12 septembrie, Rapid anunța oficial transferul lui Kevin Soni, un atacant trecut prin carieră pe la formații precum Girondins Bordeaux, Girona, Villarreal, Hatayspor sau Adana Demirspor. 

Dan Nistor a fost supărat la schimbare! Cum a reacționat Ioan Ovidiu Sabău
U CLUJ
Dan Nistor a fost supărat la schimbare! Cum a reacționat Ioan Ovidiu Sabău

Camerunezul a fost adus ca înlocuitor pentru Marko Dugandzic (29 de ani), croatul vândut în Arabia Saudită, la Al Tai. Kevin Soni a bifat câteva minute în amicalul cu CS Tunari, scor 3-0 pentru Rapid. Nu a jucat încă într-un meci oficial pentru alb-vișinii.

Valeriu Iftime, finanțatorul celor de la FC Botoșani, „lanterna roșie” a Superligii, a afirmat că atacantul Kevin Soni ar fi putut deveni jucătorul moldovenilor înainte să semneze cu Rapid. Giuleștenii l-au convins însă să vină pentru un salariu mai mare, 

Valeriu Iftime dezvăluie că atacantul Kevin Soni ar fi putut semna cu FC Botoșani înainte de a deveni jucătorul Rapidului 

„Eu mi l-am dorit foarte mult pe Kevin Soni, deși știam că avea probleme cu accidentările, dar eram disperat să găsim un vărf. La situația în care noi eram și suntem în continuare acum, Kevin Soni era aur pentru noi. 

Însă, pe fir a intrat Rapidul, iar Dan Șucu i-a oferit cu 2.000 de euro mai mult la salariu față de cât îi puteam da noi”, a declarat Valeriu Iftime, potrivit Prosport

VIDEO. Cristiano Bergodi, declarații la finalul partidei Steaua - Rapid: „Mi-a plăcut pe Ghencea, am amintiri frumoase aici”

Citește și: 

Răzvan Burleanu se implică în dezbaterea lansată de GSP: „FRF susține alocarea banilor publici, dar doar în infrastructură și dezvoltare! NU pentru salarii”

Daniel Bîrligea, despre „new CFR Cluj” care seamănă cu „old CFR Cluj”: „Avem rezultate mai bune. Important e să câștigi, nu să joci frumos” + Ce-i trebuie naționalei ca să nu repete semieșecul cu Belarus

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”