FOTBAL  »  Superliga  »  HERMANNSTADT

Când îl așteaptă Hermannstadt pe Dragoș Iancu la antrenamente: „Am vorbit cu el după operație”

Dani Coman, președintele lui Hermannstadt, susține că sibienii se așteaptă ca mijlocașul central Dragoș Iancu să revină la antrenamente la începutul anului viitor. +16   FOTO
Dani Coman, președintele lui Hermannstadt, susține că sibienii se așteaptă ca mijlocașul central Dragoș Iancu să revină la antrenamente la începutul anului viitor.

Articol de - Publicat luni, 25 septembrie 2023 16:45 / Actualizat luni, 25 septembrie 2023 16:58

Dani Coman, președintele lui Hermannstadt, susține că sibienii se așteaptă ca mijlocașul central Dragoș Iancu să revină la antrenamente la începutul anului viitor.

Fotbalistul în vârstă de 20 de ani a fost operat după ce duminică a suferit o fractură deschisă de peroneu în meciul cu Petrolul, 0-0, în urma unei intrări prin alunecare a lui Valentin Țicu, căpitanul ploieștenilor. Lui Dragoș i-au fost afectate inclusiv ligamentele și tendoanele de la gleznă.

A suferit aceeași accidentare ca Dragoș Iancu și dă detalii șocante: „Auzi cum se rupe piciorul. E o stare mare de șoc” + Cât a durat recuperarea
GSP LIVE
A suferit aceeași accidentare ca Dragoș Iancu și dă detalii șocante: „Auzi cum se rupe piciorul. E o stare mare de șoc” + Cât a durat recuperarea

Dani Coman: „Dragoș Iancu e bine psihic” 

„Dragoș se simte foarte bine după operație. Am stat de vorbă cu doctorii, cu Dragoș. Era bine. Psihic e bine. Clubul e alături de el, toți suntem alături de el. Eu sunt convins că își va reveni, la cum îl cunosc.

Sunt momente neplăcute pentru orice jucător de fotbal. E o perioadă urâtă și pentru Țicu, dar el n-a avut nici cea mai mică intenție să-l accidenteze așa dur. A vrut doar să oprească un contraatac. 

Din păcate, accidentarea e una urâtă. E bine însă că operația a decurs foarte bine și că el își va reveni. Noi sperăm că în ianuarie, când ne vom reuni, Dragoș să fie alături de echipă”, a declarat Coman în emisiunea „Liga Digi Sport”.

Iancu a fost transportat duminică seară la spitalul privat Monza din București, unde a fost operat în dimineața zilei de luni de chirurgul Gabriel Dinu.

VIDEO. Primele declarații ale lui Dragoș Iancu după operație

„Mă simt foarte bine, chiar super! Operația a fost puțin cam lungă, vreo patru ore. Doctorul mi-a zis că totul e bine și a promis că în trei, patru luni o să revin pe teren. Nu am dureri, totul e sub control. 

Domnul președinte Dani Coman mi-a dat asigurări că voi face recuperarea în cele mai bune condiții, totul va fi suportat de club. Mulțumesc tuturor celor care mi-au trimis mesaje, am primit sute. Sper să revin mai puternic”, a declarat Dragoș Iancu pentru site-ul lui Hermannstadt.

Foto: Captură Orange Sport
Foto: Captură Orange Sport
FOTO: SportsPictures
Foto: Captură Orange Sport
Foto: Captură Orange Sport
+12 FOTO

Dragoș Iancu a stat 5 ore în sala de operații. Verdictul chirurgului

Din informațiile Gazetei Sporturilor, Dragoș a stat în sala de operații puțin peste 5 ore, de la 8:00 până la 13:10. Intervenția chirurgicală a fost una complicată, informație transmisă de medic președintelui celor de la Hermannstadt, Dani Coman.

„Așa cum a promis medicul, Dragoș Iancu va putea juca din nou fotbal”, a declarat Dani Coman, pentru GSP. Acesta este verdictul la care spera și jucătorul, care duminică seară a întrebat de repetate ori dacă va mai putea să revină pe teren.

VIDEO. Momentul cumplit în care Dragoș Iancu se accidentează în Petrolul - Hermannstadt 0-0

Mai multe articole de actualitate: 

Întrebarea sfâșietoare pe care Dragoș Iancu a repetat-o pe patul de spital: „Greu de descris ce vedeam în ochii lui”

Valentin Țicu, scuze publice, după ce i-a rupt piciorul lui Dragoș Iancu: „Toată puterea mea merge către el!”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (2)
SorinLS
SorinLS  •  25 Septembrie 2023, 19:28

Daca nu apuca sa sara nitel, Coman patea la fel dupa intrarea-sanie a lui Onea.

dobrin
dobrin  •  25 Septembrie 2023, 18:21

Sanatate si insanatosire grabnica!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează