FOTBAL  »  Superliga  »  CONFERINȚĂ CCA

Dramă în familia lui Vassaras » Președintele Comisiei Centrale a Arbitrilor a anulat conferința de azi

Articol de GSP - Publicat joi, 10 noiembrie 2016 09:46

Kyros Vassaras, președintele Comisiei Centrale a Arbitrilor, trebuia să susțină astăzi o conferință de presă, de la ora 15:00, în care să dea explicații despre arbitrajele dezastruoase din ultima vreme.

Grecul nu va mai susține această conferință de presă din cauza unei vești triste. Mama acestuia a decedat și site-ul oficial al FRF a anunțat că Vassaras a fost nevoit să se ducă de urgență în Grecia.

"Din păcate, conferința nu va mai avea loc deoarece domnul Vassaras a fost nevoit să plece de urgență în Grecia pentru a fi alături de familie în urma decesului mamei sale.

Vă informăm că demersurile CCA continuă având în vedere nemulțumirea pe care o împărtășim legată de evoluțiile ulterioare ale unora dintre cei mai importanți și experimentați arbitri români, iar întâlnirea cu arbitri și conferința de presă vor fi reprogramate într-o altă zi", se arată în comunicatul FRF.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
jalabert
jalabert  •  10 Noiembrie 2016, 18:33

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1746705222250547
Vladi Vladimir  •  10 Noiembrie 2016, 13:17

Dumnezeu nu doarme

cobra_z
cobra_z  •  10 Noiembrie 2016, 11:40

daca se vroia o schimbare in bine il puneau pe vassaras presedinte cca, dar si pe cei care deleaga tot din afara , fiindca diaconu aici a domnit ca un pasa si s-a imbogatit...poate ca vassaras face crize pe telefoane cu diaconu dupa ce s-a intamplat etapa de etapa, dar ultimul face tot ce vrea ca sa ia banii de la cioban...

Vezi toate comentariile (10)
Comentează