FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Drumul lui Mutu către Dinamo, blocat din interiorul clubului: "Nu a alergat mai mult de 800 de metri la Ajaccio!"

Articol de GSP - Publicat joi, 10 octombrie 2013 00:00 / Actualizat joi, 10 octombrie 2013 21:14

Cornel Dinu a vorbit despre posibilitatea ca Mutu, 34 de ani, să revină la Dinamo. Mister nu crede că internaţionalul român poate ajuta clubul.

"Îmi pare rău să spun, dar Adrian Mutu nu m-a impresionat deloc în ultima vreme la Ajaccio.

Nu cred că a alergat mai mult de 800 de metri într-un meci. Nu l-a impresionat nici pe Ravanelli.

Din păcate, Mutu nu mai poate face faţă la vîrsta asta la un nivel foarte înalt, să poţi face performanţă cu el", a spus Cornel Dinu la Fanatik Show de la Etno TV.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (89)
argesanul
argesanul  •  11 Octombrie 2013, 21:45

dinule esti miccccc , foarte mic valoric , din toate punctele de vedere fata de mutu si dobrin ....de fapt nici nu exista comparatie ... dinule stai in banca ta si ia in continuare pomana ce ti-o da dinamo ..

argesanul
argesanul  •  11 Octombrie 2013, 21:36

dupa ce ca te tine negoita de mila la dinamo mai vorbesti si timpenii ....ai fost frustrat toata viata si asa o sa ramii .....nu stiu cine asculta bazaconile tale ....esti zero dinule .....tu ai avut mereu ceva cu mutu si dobrin recunoaste ....sa vina mutu la dinamo ar fi o mare mindrie si un transfer de senzatie , dar tu nu sti ce vorbesti .

cimpanzeul_visiniu
cimpanzeul_visiniu  •  11 Octombrie 2013, 19:53

Dacă se întoarce, Mutu se face de râs. Cine e varză la Ajaccio nu poate să strălucească în România. Dacă Ajaccio ar juca în Liga Europa cu o echipă românească, am fi foarte supăraţi dacă echipa românească n-ar câştiga...

Vezi toate comentariile (89)
Comentează