FOTBAL  »  Superliga  »  POLI - VOLUNTARI

FOTO Moment confuz la Iași! Radu Petrescu a arătat două cartonașe roșii într-o fază, dar Angelov a încercat să rămână pe teren

Articol de GSP - Publicat luni, 01 martie 2021 18:57 / Actualizat luni, 01 martie 2021 19:15

Pablo Passaglia (31 de ani), mijlocașul lui Poli Iași, și Viktor Angelov (26 de ani), vârful lui FC Voluntari, au fost eliminați în minutul 62 al partidei din Copou, la scorul de 1-0 pentru ilfoveni.

În minutul 62 al partidei dintre Poli și FC Voluntari, una cu implicații importante în zona retrogradării, Viktor Angelov a avut o intrare brutală. A intrat prin alunecare, cu talpa ridicată, și s-a oprit direct pe piciorul lui Passaglia. Mijlocașul argentinian a avut la rândul lui o reacție deplasată, a încercat să își facă singur dreptate. 

Poli Iași - FC Voluntari. Dublă eliminare în Copou

„Centralul” Radu Petrescu, foarte aproape de incident, le-a arătat amândurora cartonașul roșu. A fost un moment de confuzie. Inițial, Angelov a crezut că doar adversarul a fost eliminat și își reluase locul în dispozitiv. În cele din urmă a părăsit suprafața de joc. 

Imediat după momentul tensionat, Antoni Ivanov a înscris golul de 2-0. 

Clasament Liga 1: 

Citește și alte știri despre arbitrajul din Liga 1:

EXCLUSIV Liber la meciuri distruse de arbitri! Șanse infime ca Liga 1 să aibă VAR în 2021 » Scuza invocată de FRF

VIDEO Ce o fi văzut Bîrsan?! Penalty scandalos în Hermannstadt - Sepsi!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
id45
id45  •  01 Martie 2021, 21:49

Radu Petrescu ... un arbitru ... problema !!! Acum un an si-a batut joc de un meci al Iasului !!! De ce NU a fost contestat inaintea meciului ? Daca eram PRESEDINTE DE ECHIPA ... asta NU mai punea piciorul pe stadionul din Copou !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează