FOTBAL  »  Superliga  »  ARBITRAJ VIDEO

EXCLUSIV Liber la meciuri distruse de arbitri! Șanse infime ca Liga 1 să aibă VAR în 2021 » Scuza invocată de FRF

Liga 1 pare tot mai departe de sistemul de arbitraj video, cerut de cluburi, după ultimele discuții de la FRF.
Liga 1 pare tot mai departe de sistemul de arbitraj video, cerut de cluburi, după ultimele discuții de la FRF.

Articol de - Publicat joi, 25 februarie 2021 15:13 / Actualizat joi, 25 februarie 2021 15:25

Liga 1 pare tot mai departe de sistemul de arbitraj video, cerut de cluburi, după ultimele discuții de la FRF.

Azi, în Comitetul Executiv, Răzvan Burleanu a vorbit despre implementarea VAR în Liga 1. Din sursele GSP.ro, președintele Federației Române de Fotbal a declarat că un astfel de sistem ar costa 550.000 de euro, iar în aceste momente nu există fondurile necesare.

Astfel, cel mai probabil, nici în prima parte din sezonul 2021-2022 nu va exista arbitraj video în Liga 1. Poate în 2022! 😀

VIDEO Justin Ștefan, despre implementarea VAR în Liga 1: „Discuțiile sunt blocate”

Invitat la GSP LIVE, Justin Ștefan, secretarul general al LPF, a vorbit despre implementarea VAR în Liga 1.

„Am sperat că-l vom avea la începutul sezonului viitor, dar nu mai am speranța asta. Ai nevoie de 5-6 luni ca să pregătești arbitri. Eu propusesem să fie doi conducători ai proiectului, unul de la FRF și unul de la LPF. FRF a spus că, dacă noi vrem să fim manageri ai proiectului, să suportăm noi cheltuielile. Cheltuielile pentru pregătirea arbitrilor sunt 550.000 de euro și am fost contrariat. 

Eu am zis să fie o comisie mixtă, să plătim cheltuielile câte jumătate. Să facem o societate comercială. Noi nu am plătit niciun ban pentru tehnologia VAR, dar FRF trebuie să plătească pentru pregătirea arbitrilor”, a spus Justin Ștefan la GSP LIVE.

LPF acuză FRF

LPF susține că FRF trebuie să suporte cheltuielile și că este gata să meargă la FIFA pentru a media disputa dintre cele două foruri.

„Cheltuielile de formare a arbitrilor sunt de partea FRF. Dacă nu se va debloca situația, toată lumea știe cine a fost de vină!  E un război rece între noi și FRF!”, a spus Ștefan. (Detalii AICI)

Citește mai multe știri din Liga 1: 

Un an pentru câțiva stâlpi! Lucrările la stadionul de 16 milioane de euro al unei echipe din Liga 1 întârzie nejustificat

Miză uriașă pentru FCSB și CFR Cluj! Titlul duce în play-off-ul Europa League

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (18)
romulus65
romulus65  •  25 Februarie 2021, 22:29

Daca FRF nu are banii necesari pentru instruirea arbitrilor sa transfere tot arbitrajul la LPF si sa scape de o grija. Poate asa scapam si noi de Vassaras. Dar nu o sa faca asta pentru ca nu va mai putea face jocuri de culise.

cornelcc
cornelcc  •  25 Februarie 2021, 20:46
Postat de aci_dutzu pe 25 Februarie 2021, 16:05

Se vrea iar kvsc campioana cu fluierași?

Abia acum ai observat?

337461080097992
Marian Dumitrescu  •  25 Februarie 2021, 20:25

Escrocul de Burleanu da vina pe altii, nu ca ei au papat banii cu prime,bonusuri si salarii mari dupa multe necalificari .

Vezi toate comentariile (18)
Comentează
Close