FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB. Duckadam și-a ales favorita la titlu în noul sezon

Articol de GSP - Publicat miercuri, 19 august 2020 08:20 / Actualizat miercuri, 19 august 2020 09:30

Helmuth Duckadam, fost președinte de imagine la FCSB, a analizat șansele la titlu ale echipei roș-albastre și crede că tot CFR Cluj e favorită să fie campioană.

Fostul portar crede că problema roș-albaștrilor o constituie lipsa omogenității și a comentat și posibila plecare lui Dennis Man în Anglia, acolo unde e pe lista lui Norwich.

S-au făcut multe transferuri, unele reuşite, altele mai puţin reuşite. Au fost foarte multe schimbări de antrenor. Avem jucători valoroşi, dar din păcate nu avem o echipă. Eu merg din nou pe CFR ca favorită", a declarat Duckadam la TV Telekom Sport.

„Dennis Man trebuie să plece”

„Dacă va avea o ofertă bună şi oferta va fi pe placul patronului, părerea mea este că orice jucător e bine să plece când are acea ofertă. Dacă va avea o ofertă, sfatul meu este să plece. 

Nu cred că i se potrivește Anglia, deoarece ştim că englezii joacă în forţă şi Dennis Man nu e un jucător de forţă. El este un jucător de viteză, cu tehnică. Mai repede i s-ar potrivi un alt campionat, poate cel spaniol, francez, chiar italian”, a adăugat fostul oficial al roș-albaștrilor.

VIDEO. Revine Liga 1: totul despre Astra-  FCSB, derby-ul din prima etapă

Citește mai multe știri despre FCSB: 

Gigi Becali nu s-a învățat minte! Mizează în sezonul viitor pe unul dintre cei mai slabi fotbaliști din Liga 1 pe postul lui

FCSB. Un fost jucător anunță întoarcerea lui Reghecampf la FCSB: „Nu s-ar fi întâmplat asta fără să revină”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (4)
110146613198286
Gabi Simon  •  19 August 2020, 17:42

Asta vb aiurea ca intotdeauna,nici el nu stie ce spune.

sirius8121955
sirius8121955  •  19 August 2020, 14:03

Atita tip cit *** merge pe politica actuala cu echipa si jucatorii si antrenorii si suporterii batindu-si joc de toti, echipa din cluj, sau din craiova, viitorul sau astra sau chiar dinamu in noile conditii vor putea cistiga campionatul fara ca fcsb-steaua sa le puna probleme, pentruca echipele astea chiar vor sa cistige campionatul in timp ce gigi becali vrea doar sa vinda jucatori. Noi vom incurca lumea pe acolo, ne vom multumi cu firimituri, si cu ironiile si arogantele lui mm si lui gigi ca de altceva au aratat ca nu sint capabili.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

157529838161978
Tudorel Dumitru  •  19 August 2020, 11:21

"Eu merg din nou pe CFR ca favorita " Ca si cand vezi doamne ,in anii trecuti,cand era ***,care i-l platea fara sa faca nimic,ar fi mers tot cu CFR faorita la titlu.Cand vezi ce "judecati e voloare" emit unii din cei care au pretentia ca intelrg fotbalul,tocmai pentru ca l-au practicat,te apuca plansul.As putea sa dezvolt subiectul,dar nu vreau sa-l jignesc prea tare ,pe el si pe altii ca el.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează