FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Duckadam a trecut cu succes peste operaţia de la braţul drept. Soţia sa: "A trecut noaptea cea mai grea, se simte bine"

Duckadam, pe patul de spital.
Duckadam, pe patul de spital.

Articol de - Publicat miercuri, 26 septembrie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 26 septembrie 2012 12:25

UPDATE / Soţia fostului mare portar al Stelei, Helmuth Duckadam, a făcut primele declaraţii după operaţia pe care soţul ei a suferit-o în cursul zilei de ieri. "Se simte bine, a trecut noaptea cea mai grea, dimineaţă a reuşit să mănînce ceva uşor, sîntem mulţumiţi şi încrezători", a spus soţia lui Duckadam, Alexandra, pentru Mediafax.

____________________

Helmuth Duckadam a fost operat la braţul drept cu succes de doctorul Brădişteanu, după o intervenţie chirurgicală foarte complicată.

Momente dificile ieri, la Spitalul Floreasca, pentru Helmuth Duckadam, dar pînă la urmă trecute cu brio de eroul de la Sevilla. Urma să fie operat a patra oară de anevrism acut. Braţul drept îl punea din nou la încercare. La ora zece si jumătate, asistentele doctorului Brădişteanu l-au luat din rezerva de la etajul şase, unde este internat de o săptămînă, şi l-au dus în blocul operator de la etajul 5 a clinicii de pe calea Floreasca. După două ore de pregătire în sala de operaţie, profesorul Brădişteanu a intrat pentru a efectua una dintre cele mai grele operaţii din cariera sa de medic.

Orele treceau cu greu pentru Helmuth, dar şi pentru soţia sa, Alexandra, care a aşteptat neclintită la intrarea în blocul operator. După 7 ore din momentul începerii intervenţiei chirurgicale, doctorul Bradişteanu a ieşit din sală şi a anunţat că intervenţia chirurgicală a fost un succes. Imediat, Helmuth a fost trimis la terapie intensivă, iar doctorii speră acum să nu apară complicaţii.

"Operaţia a fost una foarte grea. O adevărată nebunie. Intervenţia a constat în eliminarea cheagurilor de sînge de pe arteră. I-a fost făcută o grefă, iar toate aceste lucruri au durat foarte mult. Sperăm să fie bine domnul Duckadam, dar acest lucru îl vom putea vedea abia în momentul în care va trece definitiv anestezia", au declarat surse medicale din Spitalul Floreasca.

Duckadam în presa internaţională
Mai multe publicaţii din Europa au scris pe larg despre intervenţia chirurgicală suferită ieri de Helmuth Duckadam la Spitalul de Urgenţă din Bucureşti. Unul dintre cele mai titrate ziare din Spania, ABC, a titrat: "Eroul de la Sevilla este în pericol să-şi piardă braţul. După ce a fost operat de mai multe ori, doctorii încearcă să-i amelioreze starea de sănătate".

7 zile trebuie să mai stea Helmuth Duckadam internat la Spitalul Floreasca

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
on1e
on1e  •  26 Septembrie 2012, 11:32
Postat de de_pe_tarnave pe 26 Septembrie 2012, 11:06

Sper ca n-ai spus-o din rautate! De obicei stadioanele poarta numele unor legende decedate!

De ce trebuie sa moara o legenda ca sa pui numele stadionului Helmuth Duckadam ? De sa fim epigoni ? De ce sa nu se bucure Helmuth Duckadam cat este in viata ca stadionul Steaua sa-i poarte numele ?

de_pe_tarnave
de_pe_tarnave  •  26 Septembrie 2012, 11:06
Postat de on1e pe 26 Septembrie 2012, 10:02

Omul asta pt ce a făcut la Sevilla ar merita ca de azi stadionul Steaua sa se numească Helmuth Duckadam.

Sper ca n-ai spus-o din rautate! De obicei stadioanele poarta numele unor legende decedate!

mv1923
mv1923  •  26 Septembrie 2012, 10:26

Multa sanatate !

Vezi toate comentariile (7)
Comentează