FOTBAL  »  LIGA 1  »  CRAIOVA - STEAUA 0-1

Duckadam anunţă o schimbare de strategie la Steaua

Helmut Duckadam
Helmut Duckadam

Articol de GSP - Publicat luni, 28 februarie 2011 00:00 / Actualizat luni, 28 februarie 2011 10:33

Helmut Duckadam spune că Steaua a arătat aseară că echipa stă foarte bine din punct de vedere fizic, lucru mai rar întîlnit la echipele din Liga 1

"Noi am arătat aseară că sîntem bine pregătiţi fizic. Reuşeam să facem presing şi în ultimul minut al partidei. Bilaşco este pariul meu în acest retur şi mă bucur că a reuşit să marcheze aseară. El are de dovedit multora că este un jucător de valoare", a spus Duckadam la televiziunea sportro.

Preşedintele Stelei spune că echipa îşi va schimba strategia din sezonul viitor, atunci cînd echipele româneşti nu vor mai avea loc asigurat în Liga Campionilor: " Steaua, dar şi alte cluburi din România,  îşi vor schimba strategia. Acum este mirajul banilor din Liga Campionilor, iar de la anul toate echipele vor dori să facă o schimbare. Nu cred că Dinamo este în avantaj că a făcut acest pas mai devreme, ei l-au făcut pentru că au fost forţaţi".

4 goluri în Liga 1 a marcat Bilaşco în acest sezon

 

 

Playtech: Laurențiu Reghecampf a IERTAT! ”Am avut o discuție, mi-am dat seama că au înțeles”


Comentarii (4)
panda70
panda70  •  01 Martie 2011, 16:14

DUKADAM=MACADAM!!!! BILASCO FOTBALIST? O SA PLANGETI DUPA KAPETANOS SI STANCU. CHIAR DACA STANCU NU CRED CA VA FACE FATA LA GALATA, ERA IDEAL PT CAMPIONATUL ASTA BENGOS. NU STIU MAICON CE POATE, DAR BILASCO E BESTIAL......SA-L TINE-TI PANA IESE LA PENSIE

jumega
jumega  •  28 Februarie 2011, 13:58

iar a simtzit si asta nevoia sa taca=))))))

tironalex
tironalex  •  28 Februarie 2011, 12:54

Dezavantajul este ca echipa fiind noua, nu exista relatii de joc, deci mult mai putine actiuni finalizate, sanse mai mici de a inscrie. Au sanse infime la titlu si la cele peste 8 milioane primite de la UEFA pentru accederea in grupele CL. Asta e dezavantajul, unul financiar.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează