FOTBAL  »  Superliga  »  CSM CSA STEAUA EXIMBANK

Duckadam iese la atac după dezvăluirile din GSP cu privire la clubul de baschet CSM CSA Steaua EximBank: "Așa am văzut acolo"

Articol de GSP - Publicat joi, 16 noiembrie 2017 20:52

Helmuth Duckadam a comentat dezvăluirile făcute de Gazeta Sporturilor privind clubul de baschet CSM CSA Steaua EximBank. 

"Domnul Talpan a semnat mai multe hârii. Și cu echipa noastră a semnat protocoale. Am înțeles și eu din GSP că s-a trimis Corpul de Control acolo. E o situație destul de încâlcită, cu bani publici.

Pe mine ce mă deranjează e că nu avem voie să folosim numele de Steaua. Mai sunt 22 de echipe cu acest nume. Să fie o lege pentru toți, să nu mai aibă numele ăsta nici celelalte echipe.

Și am văzut tot acolo că echipa aia de baschet poate folosi numele mai departe până în nu știu ce an, chiar dacă se desparte de Clubul Sportiv al Armatei", a zis Helmuth Duckadam la TV Digi Sport.

Articolele de investigație de până acum:

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close