FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Duckadam îi pune la punct pe MM Stoica, Dică și Alibec: "Ar trebui să lase orgoliile și să rezolve problemele"

Articol de GSP - Publicat vineri, 05 ianuarie 2018 20:03

Helmuth Duckadam, președintele de imagine de la FCSB, le propune lui Mihai Stoica, Denis Alibec și Nicolae Dică să se așeze la masă și să-și vorbească deschis, pentru a rezolva divergențele dintre cei doi, după ce Florin Lovin, impresarul jucătorului, a declarat că fotbalistul ar trebui să plece de la roș-albaștri.

"Am citit interviul cu Lovin din Gazetă. Eu cred că Alibec ar trebui să se pună la masă cu  Dică și MM Stoica și să discute această problemă. E o problemă și pentru Alibec, și pentru club. Eu cred că există o problemă de comunicare între Dică și Alibec.

Cred că și Denis a greșit aici, pentru că probabil atitudinea lui n-a fost ok. De aici și această ruptură. Cred că toți ar trebui să lase din orgoliu. Dacă pleacă Denis în această perioadă de la Steaua își face rău.

Trebuie să stea toți la masă și să discute problemele pentru a lua cea mai bună decizie. Eu nu-l percep ca pe-o vedetă pe Denis", a declarat Duckadam la TV Digi Sport.

"Probabil cei de la Steaua încearcă să-l schimbe total, iar el nu dorește să se schimbe deloc. Așteptările ar trebui să se întâlnească însă undeva pe la mijloc. Știu, Denis are un anumit comportament și-l înțeleg și pe Dică, pentru că, atunci când ai pe cap 24 de jucători, n-ai timp să accepți toanele tuturor. Asta chiar dacă e vorba despre un fotbalist care te poate ajuta mult la un moment dat. Pe de altă parte, nu pricep nici poziționarea patronului Stelei față de Alibec"
Florin Lovin, în Gazeta Sporturilor de vineri

Citește și: EXCLUSIV Impresarul lui Alibec: "Denis trebuie să plece de la Steaua în această iarnă! Situația a scăpat de sub control"

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (4)
observator_federal
observator_federal  •  06 Ianuarie 2018, 10:23

De parcă se mai poate "pune la punct" ceva la clubul în care Gigi este stăpân și face totul după cum îl duce mintea... Până una alta, Fîcîsîbî merge - potrivit articolelor din presa gigistă - "din victorie în victorie", s-a întărit cu Pacionel și Stoica (cei care au uimit Evropa în extraordinarul meci cu Sănătatea Cluj) și i l-a împrumutat lui Șumudică pe de Amorim. Man, Coman și Tănase pun în continuare masă musculară pe ei și sunt speranțe ca odată anunși la greutatea optimă să-i vândă Gigi ca la târg. Sunt semne clare de degringoladă la Fîcîsîbî, doar sondajele de opinie îi mai pot relansa...

hannah.robinson
hannah.robinson  •  06 Ianuarie 2018, 08:55

De fapt e vorba de fcsb... singura echipa înființata in România postrevoluționară direct in liga 1

520143398153430
Pavel Radu  •  05 Ianuarie 2018, 22:26

Domnule Duckadam, cred că va sta mai bine in emisiunile lui Măruță sau Negru decât nu știu ce director la Steaua!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează