FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Duckadam, salariu infim la FCSB: „Gigi Becali mi-a tăiat 78% din sumă” » Câți bani primește de la Minister

Helmuth Duckadam rămâne alături de Gigi Becali în conflictul FCSB - CSA Steaua +6   FOTO
Helmuth Duckadam rămâne alături de Gigi Becali în conflictul FCSB - CSA Steaua

Articol de GSP - Publicat marti, 26 mai 2020 15:08

Helmuth Duckadam (61 de ani) a reacționat după ce fostul său coleg, Adrian Bumbescu, a spus că atacă CSA Steaua doar pentru a justifica banii primiți de la Gigi Becali.

Președintele de imagine al celor de la FCSB a dezvăluit că, după tăierea salariului din cauza crizei provocate de coronavirus, mai primește doar 2.000 de lei de la Gigi Becali și că pensia de la Ministerul Afacerilor Interne este de 1.800 de lei. 

„Bumbescu rămâne în continuare prietenul meu. Știe el ceva în legătură cu pensia mea, dar nu este vorba despre pensie de la Armată. Eu am avut treabă cu Armata doar trei ani, dar de 34 de ani nu mai am nicio treabă cu Armata și nu primesc nicio pensie de la Ministerul Apărării Naționale. Eu primesc 1.800 lei pensie de la Ministerul de Interne pentru că am lucrat în vamă. 

 

Vreau să lămuresc și treaba asta cu banii pe care eu îi primesc de la Gigi Becali. Eu consider, și cu bani, dar și fără bani, că FCSB este continuatoarea generației Steaua 1986. O echipă făcută în 2017 nu are cum să fie Steaua adevărată. Hai să fim serioși! Unde era Armata în 2002-2003 atunci când Gigi Becali a a salvat Steaua de la faliment?”, a declarat Duckadam pentru Prosport.

„Încerc să îi fac imagine Stelei cât pot eu de bine. Eu sunt convins că foarte mulți oameni consideră că eu câștig de la Gigi Becali un salariu foarte mare. Mi-a fost tăiat salariul cu 78%, iar acum primesc un salariu de 2.000 de lei pe lună. Ăștia sunt banii pe care îi primesc de la Gigi Becali! Iar mulți oameni cred că eu încasez un salariu foarte mare, inclusiv Adi Bumbescu”
Helmuth Duckadam

50%a fost procentul cu care salariile jucătorilor de la FCSB au fost tăiate

VIDEO. Narcis Răducan rupe tăcerea despre perioada FCSB: „N-aș mai accepta să mă întorc!” 

FOTO. Jucătorii de la FCSB au efectuat vizita medicală

+2 FOTO

Citește mai multe știri despre FCSB:

Transferul lui Florinel Coman în MLS încă are puls: „Când se reia fotbalul, există această posibilitate”

EXCLUSIV Gigi are un aliat în play-off: „Nu țin cont de coaliții anti-Becali. Sunt stelist și vreau ca FCSB să ia titlul!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (122)
sbcf
sbcf  •  27 Mai 2020, 10:18
Postat de sange_alb.rosu pe 27 Mai 2020, 08:32

Cu sau fără bani Duckadam crede că... Foarte bine, doar că un om cu coloană vertebrală crede gratis acasă, nu ca angajat. Să accepți să muncești ca director de imagine la un club pentru 2000 de lei înseamnă că ori ești păcăliciul păcălicilor, ori mori de foame și decât nimic, buni or fi și ăia 2000.

Bine mă milionarule.. Omul face ce vrea...poate munci și gratuit... În plus, e doar temporară situația asta...

sbcf
sbcf  •  27 Mai 2020, 10:16
Postat de 10aripa pe 27 Mai 2020, 08:37

Care milioane? Sunteți 43 de abonați mari si lați

Și ce legătură are numărul de abonați cu numărul de suporteri?

10aripa
10aripa  •  27 Mai 2020, 08:37
Postat de davveroire pe 26 Mai 2020, 19:52

gresesti , daca el crede ca asta este acelasi club ,cum o cred milioane de oameni ,ce este gresit si gretos!?? respecta-i parerea , steaua nu a disparut niciodata si prin aceasta Fcsb a avut continuitate ,unde era Csa in 2003? clona mica ,voiai sa scoti mai mult de la mine dar nu ai reusit!:))

Care milioane? Sunteți 43 de abonați mari si lați

Vezi toate comentariile (122)
Comentează