FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV Gigi are un aliat în play-off: „Nu țin cont de coaliții anti-Becali. Sunt stelist și vreau ca FCSB să ia titlul!”

Gigi Becali are un aliat în play-off +6   FOTO
Gigi Becali are un aliat în play-off

Articol de - Publicat luni, 25 mai 2020 10:38

Valeriu Iftime, finanțatorul celor de la FC Botoșani, a vorbit despre play-off din Liga 1 și despre relația echipei sale cu FCSB.

Gigi Becali a spus că în play-off există o coaliție contra echipei sale și doar FC Botoșani îi este aliat, iar Valeriu Iftime confirmă teoria patronului FCSB, explicând de ce ar vrea ca echipa roș-albastră să triumfe în Liga 1.

„Acum că ne-am calificat în play-off, mă pregătesc să termin pe locul 3! Nu știu dacă e bine spus coaliție, dar există ceva împotriva, chiar o răutate contra celor de la FCSB. Asta și pentru că domnul Becali e foarte guraliv!  Eu nu țin cont de asta. Eu aș vrea să câștige FCSB campionatul, dacă eu nu am nicio șansă. Din motive financiare, dar și din afecțiune. Țin la FCSB mai mult ca la alte echipe! Am fost toată viața mea stelist, dar asta nu contează la meciurile directe. Sper să bat FCSB! Eu joc meciurile directe atât de bine cât se poate. 

Lupt cu toate armele mele pentru a câștiga împotriva oricărei echipe. Împotriva celor de la FCSB nu o să fiu niciodată! E o echipă frumoasă. Contează și că domnul Becali poate cumpără jucători dacă ia campionatul. În disputa directă asta nu contează. Dar aș vrea ca FCSB să ia campionatul”, a declarat Iftime pentru GSP.RO.

„Nu am nicio înțelegere pentru un transfer al lui Dugandzic, dar toate lucrurile se pot discuta. În acest moment nu avem nicio ofertă, abia am ieșit din carantină. Dacă aș avea o ofertă, nu înseamnă că nu i-aș da drumul în vară. Nu e nimic nou nici cu Andrei Chindriș. Nu e momentul pentru ca aceste lucruri nu se mișcă acum. Cred că nimeni nu face lucruri serioase acum”

Valeriu Iftime

„La Botoșani e totul bine, nu mi s-a reproșat nimic. Marius (n.r. Marius Croitoru) zice că totul e în regulă. Încă ne antrenăm câte patru, iar marți vom face al treilea test pentru COVID. Am făcut totul așa cum scrie în documentul venit de la LPF” 
Valeriu Iftime 

Clasamentul play-off-ului din Liga 1:

FOTO. Jucătorii de la FCSB au făcut vizita medicală

+2 FOTO

VIDEO. Imagini antrenamentele FCSB

Citește mai multe știri despre FCSB: 

Gigi Becali sfidează din nou legea! Cum se răzbună pe 5 jucători pe care nu-i mai vrea la FCSB

Bălgrădean concurează și cu FCSB, și cu CFR! » Situații stranii la repornirea Ligii 1

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (59)
cuviosul_pafnutie
cuviosul_pafnutie  •  25 Mai 2020, 20:12
Postat de davveroire pe 25 Mai 2020, 14:06

esti caz de targa ,vad ca te si aprobi singur!:))

E doar o completare,daca nu te-ai prins!

andyandrei2015
andyandrei2015  •  25 Mai 2020, 19:11
Postat de Un Timisorean pe 25 Mai 2020, 18:19

*** Victoria aia din tur, a fost asa ca praf in ochii lumii. Acum ca ai recunoscut, sa vezi jocuri de culise ca sa si iei drumul Beului. ***

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

romeverest
romeverest  •  25 Mai 2020, 19:11

Folosind cuvinte mai simple, *** daca castiga campionatul, ii va cumpara ceva jucatori !! Oare a ce miroase chestia asta ??

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (59)
Comentează