FOTBAL  »  Superliga  »  STADIONUL GHENCEA

VIDEO EXCLUSIV. FCSB, plan nou pentru Stadionul Ghencea: „I-aș aștepta pe cei de la CSA să se roage de mine ca să joc acolo! Banii ăia o să conteze!”

Articol de GSP - Publicat duminica, 18 octombrie 2020 16:31 / Actualizat duminica, 18 octombrie 2020 16:37

Helmut Duckadam (61 de ani) a acceptat invitația de a participa la „Prietenii lui Ovidiu”, emisiune moderată de Ovidiu Ioanițoaia, difuzată în fiecare miercuri, de la ora 20:00, pe GSP.RO.

Fostul președinte de imagine de la FCSB a vorbit despre disputa dintre echipa roș-albstră și CSA Steaua pentru stadionul Ghencea.

- Revenim la Steaua și FCSB.
- Așa. FCSB este Steaua pentru că a continuat. Cealaltă echipă nu a existat.

- Acum începe alt scandal, cu stadionul.
- E o prostie și cu stadionul. Nici nu mai are rost să discut pentru că nu mai înțelegi nimic din toată tevatura asta. În toamnă sunt alegeri, vine alt ministru, viața e așa de schimbătoare... N-ați văzut că acum se dezic și de Talpan?! L-am cunoscut și n-am nimic cu omul. Ideile lui sunt ale lui, eu le am pe ale mele. Așa m-am pus rău și cu Tudorel sau cu Pițurcă pentru că ei au alte puncte de vedere. Toți am fost în tribună cu Ajax, Chelsea și City. Ei au o problemă strict legată de patron, nu de echipă în sine. De acolo pleacă totul.

VIDEO Duckadam: „Cum să întrețină un asemenea stadion? I-aș aștepta să se roage de mine ca să joc acolo”

- Crezi că va juca și FCSB pe Ghencea?
- Eu le-am spus nu contează că vine FCSB-ul să joace aici, dar cel care administrează trebuie să știe. O echipă de Liga 3 sau Liga 2 nu are cum să întrețină un asemenea stadion! N-are cum... Concerte nu se vor face un an, doi. Cu ce plătești întreținerea asta? Un club gen CSA n-are oameni, n-are infrastructură pentru un asemenea stadion. Eu, la ora actuală, dacă aș fi în locul lui Gigi Becali nici n-aș mai vrea să joc acolo. I-aș aștepta pe cei de la CSA să se roage de mine ca să joc acolo. Banii ăia o să conteze! 

- Suporterii vor ca FCSB să joace acolo.
- Eu am mai vorbit cu Mustață care voia să mă pună președintele de onoare al Asociației lor. El insistă să joace acolo, dar eu n-aș insista în halul ăsta. Până la urmă tot se va rezolva să se joace acolo. Și tot o Steaua o să fie, nu două

Caracteristici stadion Steaua:

  • Capacitate: 31.254 de locuri
  • Cost: 64.500.000 euro
  • Suprafața de joc: 105 metri lungime, 68 metri lățime; gazon natural ranforsat sintetic, cu încălzire, degivrare, drenaj și sistem de irigație
  • Restaurant, spații de cazare, muzeul Clubului Sportiv al Armatei, spații VIP, magazine, vestiare, spații tehnice și birouri, sală de forță, zonă de presă
  • suprafața construită este de 82.000 mp, de la 70.000 mp; spații de antrenament pentru alte sporturi
+10 FOTO

Citește mai multe știri despre FCSB: 

Colaps financiar la FCSB! Gigi Becali are două soluții pentru a salva clubul

EXCLUSIV Helmut Duckadam, interzis în Ghencea: „M-au chemat la o comisie, ca la un tribunal militar: «Păi ce facem?»”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (33)
1609288426001049
Vasiliu Daniel  •  22 Octombrie 2020, 18:17
Postat de gilgamesh pe 18 Octombrie 2020, 17:08

Nu contează ce zice Duckadam. Mai mâncați mult *** gigistilor?

tot la amatori ? *** ....apropo `... pregatirea de vot .... pionilor .. pe batranii din tara ii inteleg .. pentru o punga cu faina voteaza cei 3 trandafiri .. dar voi ? pe promisiuni ?!!! de cati ati existati .. si pana unde ati ajuns ... vorbiti de liga 1 .. :))) intrebati rapidul, daca e departe :)))oricum asa hateri .. nu am vazut.. sa distruga romania , doar pentru ca`l urasc pe Gigi .. pfff .. creiere mici .... bam .. Gigi Becali .. si au facut astia bisericoi de sute de milioane .. sa poata enoriasul flamand sa se roage .. din banii astia facem o universitate .. sa va spele un pic pe cap .. ca sunteti `Dăăăăă` romanul destept ce sta in ferentari ... dar are toareg in parcare .. Romania = Desteapta-te Romane !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

planetfun
planetfun  •  18 Octombrie 2020, 21:24
Postat de vladimirescu1947 pe 18 Octombrie 2020, 16:54

Gata nea Helmuth, nu te mai plateste gigi, poti sa te opresti sa mai bati campii. CSA Steaua are un buget de peste 20 de milioane de euro si stadionul e in baza sportiva care e administrata tot de ei de 50 de ani, sa stea linistit ca se descurca. Mai degraba ar trebui sa isi faca griji de nea gigi ca n-o sa mai aiba bani sa joace in Bucuresti.

*** ?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

100550221766435
Titi Suru  •  18 Octombrie 2020, 20:34
Postat de talpaiadului pe 18 Octombrie 2020, 17:31

*** asta are dreptate intr-un singur loc: cu continuitatea. Daca Becali a preluat Steaua ilegal, atunci armata ar trebui sa recupereze echipa in instanta, chestia cu "ai cumparat echipa dar nu si numele si palmaresul" mi se pare o ineptie. Steaua din divizia C nu poate fi niciodata Steaua Bucuresti, castigatoarea CCE. Eu sunt convins ca SRI are in baza de date un raport in care este descris procedeul prin care Becali a preluat Steaua, cu numele celor implicati, sforile care s-au tras si spagile care s-au dat si primit. Problema e ca nu s-a vrut si nu se vrea in continuare aflarea adevarului. Romania ramane o tara *** din punctul de vedere al respectarii legii, din pacate.

..usor inexact la final ... sri-ul are o baza de date ... referitor la abuzul de drept savarsit in favoarea racanilor de catre iccj .... nu pentru a sanctiona respectivul abuz ... ci pentru a-l folosi si ei !!!

Vezi toate comentariile (33)
Comentează
Close