FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Duel aprig între Ilie Dumitrescu și Victor Pițurcă pe seama siglei: "Echipa e 0" / "Piți, știi bine cum a fost luată echipa"

Articol de GSP - Publicat joi, 10 decembrie 2015 20:24

Ilie Dumitrescu și Victor Pițurcă s-au contrat pe seama problemei siglei dintre Steaua și MApN. Fostul selecționer consideră că echipa deținută de Gigi Becali nu este Steaua, în timp ce Ilie Dumitrescu a ținut să-l contrazică. Totul s-a întîmplat în cadrul unei emisiuni de la DigiSport. 

„Cînd Steaua îşi va lua sigla înapoi şi va redeveni clubul Armatei, atunci mă va interesa ce se întîmplă acolo. Pînă atunci nu mă interesează.

O instanţă de judecată a luat sigla şi tot ce însemna palmaresul. Dacă nu avea sigla, eu nu mai eram antrenor la Steaua", a tunat Pițurcă la Digi.

Ilie Dumitrescu nu a rezistat și a intervenit: "Piți, eu cred că nu ai dreptate aici. Și tu ai fost antrenor la această societate. Dacă nu era sigla, vrei să zici că nu mai acceptai?

Pițurcă: Cu siguranță, nu!

Ilie: Am antrenat și eu acolo și nu cred că mai e altă alternativă. S-au făcut greșeli cînd s-a făcut tranzacția pentru că s-a făcut în condiții de urgență. S-a greșit la contractul de cedare-cumpărare.

Pițurcă: Știu eu foarte bine ce s-a greșit.

Ilie Dumitrescu: Au fost datorii la stat.

Pițurcă: De unde știi tu? Știi tu asta? Suporterii Stelei nu mai vin. Mă refer la cei adevărați. Păi ăsta e cel mai important lucru. Dacă ei nu vin la meciuri, e dovada că nu mai ești Steaua. Poate să cîștige 200 de campionate, nu e Steaua, e zero.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (42)
echilibrat
echilibrat  •  11 Decembrie 2015, 21:32
Postat de superdorex pe 11 Decembrie 2015, 09:58

Cine s-a gasit sa vorbeasca unul care a distrus un club de legenda,,Universitatea Craiova”...Piturca a fost partas cand Gigi a preluat Steaua atunci era bun acum nu mai este a? Ce caracter de doi bani...

Nimeni nu a distrus un club de legenda. Clubul lui Mititelu era un fel de FCSB - SRL privat, fara nici o treaba cu istoria. Clubul din Craiova la care Piturca a antrenat in 2010 se numea Fotbal Club U Craiova (adica litera U, nu Universitatea) si a fost infiintat taman in 2002, de militianul puscarias Dinel Staicu. Ca presa sportiva a prezentat acest SRL drept Universitatea Craiova, asta a e treaba de DNA. Imagineaza-ti ca eu imi facun SRL nou, Fotbal Club D Bucuresti - pe care presa mi-l prezinta Dinamo Bucuresti :-) Cam asa e si cu "clubul de legenda" de la Craiova.

1641219842794547
Sipos Dorin  •  11 Decembrie 2015, 19:01

ilie nu cobori la nivelu lui cind a fost steaua -cind a luat bani de la becali si erau pe bune sau acum cind sint certati

superdorex
superdorex  •  11 Decembrie 2015, 09:58

Cine s-a gasit sa vorbeasca unul care a distrus un club de legenda,,Universitatea Craiova”...Piturca a fost partas cand Gigi a preluat Steaua atunci era bun acum nu mai este a? Ce caracter de doi bani...

Vezi toate comentariile (42)
Comentează