FOTBAL  »  Superliga  »  MEDIA

Duel de zile mari la GSP TV » Victor Piţurcă vs Dumitru Dragomir! Pune-le AICI întrebări celor doi invitaţi

Articol de GSP - Publicat marti, 18 decembrie 2012 00:00 / Actualizat marti, 18 decembrie 2012 11:48

Două ediţii speciale, astăzi, la GSP TV! Costin Deşliu deschide seria emisiunilor de la 15:00 cu un invitat pe măsură. Selecţionerul echipei naţionale, Victor Piţurcă, vine la Versus să dea cărţile pe faţă despre ultimul an petrecut la prima reprezentativă, dar să le şi răspundă celor care l-au atacat în ultima vreme. Totul despre raportul "naţionalei" prezentat în Comitetul Executiv, dar şi despre motivele rupturii prieteniei cu Dumitru Dragomir.

Patru ore mai tîrziu, de la 19:00, tot la GSP TV, Dan Udrea are a doua emisiune specială a zilei! Preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, vine la Contraatac, să discute despre atacurile selecţionerului din ultima vreme, despre problemele din fotbalul românesc şi despre cum pot echipe precum Rapid şi Dinamo să iasă din criză şi să supravieţuiasă şi-n sezonul viitor!

Puteţi să le adresaţi şi voi întrebări celor doi invitaţii, iar cele mai bune le vor fi adresate în direct în cadrul celor două emisiunii! Versus de la 15:00 cu Costin Desliu şi Contraatac de la 19:00 cu Dan Udrea!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (13)
eusebiu_b
eusebiu_b  •  18 Decembrie 2012, 15:42
Postat de andrei_bz pe 18 Decembrie 2012, 13:46

Il vrem pe Rusescu la Nationala nea Piti!!!!!!!!!!!!Altfel nu ne calificam!!!!!!!!!Mutu e iesit din forma,Grozav e o cauza pierduta deci singura soltie e Rusescu si marica in atac!!!!!!!!!

Pentru Dumitru Dragomir: Nu v-a tentat niciodata sa renuntati la sefia Ligii si sa preluati CSM Rm Valcea? Nu va cuprinde uneori dorul de locurile natale?

cobra_z
cobra_z  •  18 Decembrie 2012, 15:01

cat ati luat de la cioban de ii lingeti toti talpile...unul ii baga toate rebuturile la nationala, celalalt inchide ochii la blaturi...huaaaaa....ati distrus fotbalul romanesc !!! mai lipsea mircea sandu si ciobanul, flancati de impresarii becali si mafia din fotbalul romanesc era completa !!!

calinescu_
calinescu_  •  18 Decembrie 2012, 13:50

TOATA SUFLAREA FOTBALISTICA CUNOASTE COMBINATIILE CEL PUTIN DUBIOASE ALE LUI MITICA DRAGOMIR CU GIGI BECALI SI CU PITZURCA .....!!!!!! NEINTELEGERILE SUNT DOAR PENTRU OCHII PROSTILOR .....!!!!! CE PROCENT DETINE PITZURCA DIN BARBOIANU , GAMAN SI SILVIU LUNG ????????? CE SOLUTIE ARE DRAGOMIR DACA INSTANTZA VA HOTARA DEPAGUBIREA CRAIOVEI DIN AVEREA LUI PERSONALA ?????

Vezi toate comentariile (13)
Comentează