FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CLINCENI 2-3

FOTO Duel în parcarea FCSB: „mașina de pește” a lui Olimpiu Moruțan, eclipsată de superachiziția etalată azi de Mirel Rădoi

Olimpiu Moruțan, alături de BMW-ul criticat de Becali. Sursă foto: Captură Antena Sport +14   FOTO
Olimpiu Moruțan, alături de BMW-ul criticat de Becali. Sursă foto: Captură Antena Sport

Articol de GSP - Publicat sambata, 06 iunie 2020 20:46

Dacă pe teren au fost învinși de Academica Clinceni cu 2-3 în amicalul disputat astăzi, jucătorii de la FCSB au câștigat clar „duelul” cailor putere din parcarea din baza de la Berceni.

Cum Dennis Man și-a lăsat bijuteria acasă, un Mercedes-AMG GLE 43 4MATIC, și a ales să plece acasă cu mașina lui Ionuț Vînă, alt component al echipei a fost cel care a atras atenția în parcare.

Este vorba despre Olimpiu Moruțan, care a venit la baza din Berceni cu mașina pe care patronul Gigi Becali a criticat-o aspru în urmă cu câteva luni. Mijlocașul deține un BMW Seria 8, care a costat 100.000 de euro, mai mult decât a încasat mijlocașul din salariu pe parcursul actualului sezon.

BMW Seria 8, date tehnice:

  • Viteza maximă în km/h: 250
  • Accelerație 0 - 100 km/h, în sec: 3,7
  • Capacitate rezervor, în litri (aprox.): 68
  • Consum urban în l/100km: 12,9 - 13,1
  • Consum extra-urban în l/100km: 7,8-7,9

Mai multe imagini cu mașina lui Moruțan: 

+10 FOTO

Nici ceilalți jucători nu s-au lăsat mai prejos. Răzvan Oaidă, Iulian Cristea sau Andrei Vlad și-au făcut la rândul lor apariția la Berceni la volanul unor supermașini. Cristea are un Mercedes, iar Nedelcu se laudă cu un superb BMW 4X4.

Mirel Rădoi și-a etalat noua achiziție

La disputa dintre FCSB și Clinceni a asistat și Mirel Rădoi, selecționerul primei reprezentative. El a venit la teren la bordul unui superb Mercedes GLA AMG, al cărui preț trece de 150.000 de euro. 

FOTO Duel în parcarea FCSB: „mașina de pește” a lui Olimpiu Moruțan, eclipsată de superachiziția etalată azi de Mirel Rădoi
  • Captură sport.ro

Noul GLA are o lungime de 4410 mm, o lăţime de 1834, o înălţime de 1611 mm şi un ampatament de 2729 mm. Cei de la Mercedes îl prezintă drept “fratele sportiv” al modelului GLB şi remarcăm că are o lungime mai mică faţă de modelul precedent cu 14 mm, dar este mai lat cu 30 mm şi are o înălţime mai mare cu 104 mm. 

Compania susţine că pasagerii din spate au acum la dispoziţie cu 116 mm mai mult spaţiu pentru picioare faţă de generaţia precedentă, iar creşterea de înălţime poziţionează şoferul şi pasagerul cu 150 mm mai sus faţă de spaţiul din Clasa A.

Citește și alte știri despre FCSB - Clinceni 2-3:

FCSB - CLINCENI 2-3. Dezvăluiri după a doua înfrângere la rând: „Sper să nu se supere Vintilă pe mine. El le-a cerut alte lucruri”

Prima reacție după FCSB-Clinceni: „Man, Tănase și Coman au creat mult pericol azi. Oaidă a alergat foarte mult”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (12)
antisistem
antisistem  •  07 Iunie 2020, 11:36
Postat de babuilie pe 07 Iunie 2020, 01:29

ciudă le e la boieroi ca n-au .... mașini cum avem noi :)

Ce prostalau :)))

1108189862870605
Robert Dobrin  •  07 Iunie 2020, 10:31

Niște nulități de jucători nici macar mediocri care se lauda cu cacaturile lor de mașini parca ar dormi in ele. Niște *** care nu stiu sa tragă la poartă ăștia sunt .

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

remarque
remarque  •  07 Iunie 2020, 10:23

fotbalisti mediocri, creiere goale, bani multi castigati peste noapte. E tipic ce fac, masini scumpe, femei din categoria manechine, artiste, prezentatoare. Unii dintre ei, care au sansa sau carora le vine mintea la cap, reusesc sa faca bani toata viata si isi pastreaza ”standardul” de viata. Majoritatea insa se intorc la un trai obisnuit si traiesc cu amintirea ca au fost fotbalisti si ca se scaldau in bani. Nu le poti cere sa inteleaga macar. Suntem in lumi diferite, noi oamenii obisnuiti si acesti ”clowni” ai gazonului. Si noi prostimea le intretinem visul.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează
Close