FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - RAPID

VIDEO + FOTO Cum s-au mișcat „UEFAantasticii” pe sinteticul din Ghencea » Imagini tari: „atleții” Rădoi, Dică, Iencsi, Niculae + cine „a rupt” cântarul

„UEFAntastici” de la Steaua și Rapid s-au întâlnit într-un meci caritabil, pe sintetic, în cadrul „Victory Cup”. S-a încheiat 2-2, iar unii dintre protagoniști au arătat că ar putea face față în continuare fotbalului din România. +23   FOTO
„UEFAntastici” de la Steaua și Rapid s-au întâlnit într-un meci caritabil, pe sintetic, în cadrul „Victory Cup”. S-a încheiat 2-2, iar unii dintre protagoniști au arătat că ar putea face față în continuare fotbalului din România.

Articol de , - Publicat duminica, 29 mai 2022 18:09 / Actualizat duminica, 29 mai 2022 18:24

„UEFAntastici” de la Steaua și Rapid s-au întâlnit într-un meci caritabil, pe sintetic, în cadrul „Victory Cup”. S-a încheiat 2-2, iar unii dintre protagoniști au prezentat din punct de vedere fizic ca în vremurile de glorie. 

  • În urmă cu 16 ani, Steaua și Rapid se întâlneau în sferturile de finală ale Cupei UEFA. „Militarii” mergeau mai departe, 1-1 în Giulești și 0-0 în Ghencea. 

„Royal Victory Arena”, din Ghencea, a găzduit sâmbătă seară un meci al legedendelor. Întâlnirea dintre Steaua și Rapid a fost parte a campaniei umanitare campania „Eu îi ajut, ajută-i și tu”. 

+19 FOTO

Dacă Mirel Rădoi, Florin Lovin, Nicolae Dică sau Daniel Niculae, toți în jurul vârstei de 40 de ani, s-au prezentat într-o formă fizică de invidiat, de competiție, Marian Aliuță sau Mircea Bornescu au apărut cu kilograme în plus. 

Asta nu i-a împiedicat să facă spectacol. Fostul „decar” al Stelei a impresionat cu clasicele exterioare, iar „Pepe” Bornescu a închis poarta sinteticului din Ghencea. 

 Duel „UEFAantastic” la Victory Cup

Din echipa Rapidului au făcut parte Mircea Bornescu, Ion Voicu, Vasile Maftei, Adrian Iencsi, Valentin Negru, Costin Lazăr, Daniel Chiriță sau Daniel Niculae. La steliști au fost prezenți Mirel Rădoi, Adrian Neaga, Stelian Stancu, Marian Aliuță, Nicolae Dică, Sorin Ghionea sau Gabriel Boștină.

VIDEO Rădoi a renunțat la finala Liverpool - Real Madrid 

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

EXCLUSIV Condiția pusă de Uhrin Jr. pentru a continua la Dinamo » NU are legătură cu retrogradarea!

„Toată lumea voia ca CFR Cluj să piardă!” » Nelu Varga, totul despre titlu: „Acesta a fost cel mai scump trofeu!”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
francescoli1974
francescoli1974  •  29 Mai 2022, 21:45

CFR din 2008 până în prezent are mai multe titluri decât Becalispor din 2003 până în 2022.

mickey13
mickey13  •  29 Mai 2022, 20:13

Hmmm. Aveti mare grija! Pasiti pe o gheață fff subțire ! Acus apar talpan si cu martorii lui din p. Sud si va dau in judecata! Cum va permiteti sa folositi numele Stelei intr-un articol despre FCSB/Steaua?! Sau pe vremea aia era ok numele, acum nu mai e??? Atunci era vb de Steaua, acum e vb de-o clona? Oare pt ca asa au vrut talpanica, niste martori sudisti si 2 judecatori se sterge cu buretele un nume? Si-au batut joc de Steaua, atât talpan, cat si jijel I-ul cavalerul Luminii!!!

c23655
c23655  •  29 Mai 2022, 19:49

Uite că au ajuns să joace si FCSBistii in Ghencea! Oftică mare în cazarmă!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează