FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

exclusiv Condiția pusă de Uhrin Jr. pentru a continua la Dinamo » NU are legătură cu retrogradarea!

Dusan Uhrin (54 de ani) va continua la Dinamo doar dacă formația din Ștefan cel Mare va avea un viitor stabil din punct de vedere financiar.
Dusan Uhrin (54 de ani) va continua la Dinamo doar dacă formația din Ștefan cel Mare va avea un viitor stabil din punct de vedere financiar.

Articol de GSP - Publicat duminica, 29 mai 2022 15:40 / Actualizat duminica, 29 mai 2022 15:58

Dusan Uhrin jr. (54 de ani) va continua la Dinamo doar dacă formația din Ștefan cel Mare va avea un viitor stabil din punct de vedere financiar.

  • Returul barajului dintre Dinamo și Universitatea Cluj se joacă azi, de la ora 21:00, liveTEXT AICI!

Dinamo a fost învinsă la Cluj-Napoca de U, scor 0-2, iar șansele rămânerii în primul eșalon au scăzut considerabil. 

Planul pe termen scurt al conducerii din Ștefan cel Mare este legat de Uhrin, indiferent de deznodământul partidei din această seară, însă cehul pune o condiție clară. Nu e interesat atât de mult de liga în care va evolua echipa, ci de banii de care „câinii” vor beneficia din stagiunea următoare!

Surse GSP.ro susțin că Uhrin vrea să ducă la bun sfârșit acest mandat, care expiră după partida cu U Cluj, și să vadă exact care este perspectiva financiară a clubului. Concret, dacă Dinamo poate asigura plata salariilor și un sezon de la cap la coadă fără probleme și restanțe, Uhrin ar fi dispus să continue.

Dinamo are viitor dacă se desființează » Echipa care vrea să o înlocuiască e aproape de promovare
CS DINAMO
Dinamo are viitor dacă se desființează » Echipa care vrea să o înlocuiască e aproape de promovare

Dusan Uhrin, înaintea returului Dinamo - U Cluj: „Prima repriză din tur, dezastruoasă”

„Nu suntem bine, pentru că am pierdut ultimul meci, dar am încercat să repar ce nu a mers la Cluj. Trebuie să luptăm mai mult, nu a fost suficient. Prima repriză a fost dezastruoasă! Sper să dăm maximum, nu știu de ce nu am luptat la Cluj. Am luat un gol stupid, imposibil de explicat. Realitatea este că toată lumea trebuie să facă mai mult, dacă vrem să rămânem în prima ligă”, a declarat Uhrin.

Nici suporterii nu mai salvează Dinamo din Liga 1 în cazul retrogradării

Fanii au reușit să mențină clubul în viață, însă retrogradarea le-ar îngreuna cu mult misiunea. Societatea e în insolvență și și-a asumat, în planul de reorganizare, să plătească 5,3 milioane de euro către creditori în următorii trei ani.

Dinamo încă nu a început să facă vreo plată, deci debitele acestea vor „înghesui” bugetele din anii următori. Ani în care „câinilor” nu le va fi suficient să stingă datoriile vechi, vor avea nevoie de alți bani pentru a-și continua activitatea în competiții.

Ca să convingă tribunalul să aprobe planul de reorganizare, Răzvan Zăvăleanu a descris sursele de venituri cu un optimism exagerat. El a estimat că Dinamo va încasa 20 de milioane de euro în trei ani, cu o creștere a veniturilor cu 70 la sută față de precedenții trei ani.

Societatea ar urma să primească 3,9 milioane de euro din drepturi TV. Retrogradarea face ca sursa aceasta să dispară, Dinamo ar mai primi în „B” doar 20.000 de euro pe sezon din drepturi TV.

Ar mai fi 3 milioane de euro din transferuri, o sumă imposibil de atins, fiindcă niciun club din liga a doua nu a vândut vreodată fotbaliști cu atât de mulți bani. Încă 5 milioane de euro ar urma să vină ca urmare a aportului acționarilor.

Acționar majoritar e Dorin Șerdean, care nici nu a susținut vreodată că ar dispune de 5 milioane de euro, în niciun caz că ar avea de gând să investească atâția bani.

Citește și alte știri despre Dinamo:

EXCLUSIV „Nu vreau să trăiesc s-o văd pe Dinamo retrogradată” » Legenda Gigi Mulțescu, discurs emoționant înaintea returului cu „U” Cluj

Mesajul intern transmis de DDB » Ce prime ar putea încasa jucătorii lui Dinamo în cazul salvării

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (25)
mikeshine
mikeshine  •  29 Mai 2022, 19:12
Postat de newsamertx pe 29 Mai 2022, 18:45

Metre, se pare că ai coșmaruri din Vitan. *** prin împrejurimile alea? Fixațiile denotă traume din tinerețe, cică. :))

lasa ca diseara se desfiinteaza "cosmarul":))

newsamertx
newsamertx  •  29 Mai 2022, 18:45
Postat de mikeshine pe 29 Mai 2022, 18:06

tu nu esti prostul ala care spunea ca clona csa o sa joace baraj? tu esti ala. ha ha ha. bah prostule,suporterii lui vitan barzesti au spus clar ca nu sustin echipa aia din liga a 4-a,acum nu o mai pot da la intors dupa ce se desfiinteaza vitan barzesti. deci pica treaba asta. iarasi te-am umilit inuman.ha ha ha. cum bah sa spui asa ceva si sa mai ai tupeul sa apari dupa ce s-a demonstrat ca doar ai mintit. prostule,dincu a spus si ca o sa faca dreptate cu pensiile militare inca din inauarie si tot cu probleme sunt pensiile militare nici nu s-a atins de ele,asa si cu soldele.

Metre, se pare că ai coșmaruri din Vitan. *** prin împrejurimile alea? Fixațiile denotă traume din tinerețe, cică. :))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

fecere2
fecere2  •  29 Mai 2022, 18:10
Postat de catalynn pe 29 Mai 2022, 17:55

Handsolo, vezi ca echipa CS Dinamo a câștigat și play offul L4, acum va juca barajul cu campioana din Călărași, deci e practic in L3. De Dinamo nu vei scăpa, iar atât timp cât România are armata și poliție Steaua și Dinamo îți vor tortura existența. :-))) E criza zici!? Pai Grindeanu a alocat 12 milioane clubului sportiv Rapid, iar alde Dîncu a semnat proiectul unui OUG prin care soldele vor fi mărite din 1 Iulie. Cum am spus, tu crezi ca au primăriile bani pt sport și nu au ministerele!? Așa de prost ești!? Întrebarea e desigur retorica! :-)))

tot aici esti ,nolifere?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (25)
Comentează