FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - DINAMO 1-1

Dumitru a făcut praf meciul Viitorul - Dinamo 1-1, iar Lăzărescu solicită măsuri drastice împotriva "centralului" de 41 de ani: ”Ce mai caută în arbitraj?”

Articol de , - Publicat luni, 27 iulie 2015 00:00

Arbitrul din Sfîntu Gheorghe n-a acordat două penalty-uri evidente formației lui Hagi, ambele la scorul de 1-0 pentru constănțeni

Robert Dumitru a făcut două greșeli grave în Viitorul - Dinamo 1-1, ambele în detrimentul gazdelor. Specialiștii în arbitraj au considerat că se impunea acordarea a două lovituri de la 11 metri după ce-au văzut reluările DigiSport, iar cea mai vehementă a fost reacția lui Dan Lăzărescu, fost asistent internațional, care a declarat pentru Gazetă:

"N-am văzut așa ceva în viața mea! De ce a mai fost delegat, după Steaua - Oțelul de anul trecut, după tot ce-a făcut acolo?! Ce mai caută Robert Dumitru în arbitraj?! Vă aduc faze și de la meciuri din divizia secundă pe care le greșește, este impertinent și-și bate joc de partide"

Care sînt erorile

1. În minutul 58, duel în careul "cîinilor", între Andrei Marc și Florin Tănase, iar Dumitru acordă cartonaș galben atacantului Viitorului considerînd că a simulat. "Penalty clar, neglijență, jucătorul în roșu îi ia, indiscutabil, picioarele adversarului", a declarat Lăzărescu.

2. În minutul 68, un alt duel, între Feussi și Cristi Ganea, camerunezul intră cu ambele picioare înainte, dar "centralul" lasă jocul să continue! "Intrare imprudentă, penalty clar, atinge și picioarele jucătorului. Ganea a scăpat ușor, Feussi îl putea accidenta grav!", a comentat fostul arbitru Constantin Zotta la DolceSport.

Patru greșeli grave comise de Dumitru în sezonul trecut

  1. Steaua - Gaz Metan 4-1 În minutul 18, nu a acordat 11 metri pentru Steaua după henţul lui Buzean
  2. Petrolul - Gaz Metan 1-0 În minutul 12, a validat golul de 1-0 marcat de Astafei, deşi acesta marcase cu ajutorul mîinii
  3. Steaua - Oţelul 1-2 Nu a acordat un penalty clar pentru Steaua în minutul 27, la faultul lui Dan Popescu asupra lui Prepeliţă
  4. Steaua - Oţelul 1-2 Nu l-a eliminat pe Prepeliţă în minutul 51, după un fault asupra lui Hamroun

"Comentați voi! Din respect pentru arbitri, nu vreau să spun mai multe... Dar vreau și eu să fiu respectat! Și la Botoșani, și cu Dinamo lucrurile au fost clare!"
Gheorghe Hagi, antrenor Viitorul

Rednic a dat-o pe glumă

Întrebat la conferința de presă ce părere are despre prestația arbitrului, Mircea Rednic a zîmbit: "Iar vreți să-l faceți pe Mitrea golgeter?! Eu zic că a fost un arbitraj bun, nu știu de penalty-uri". În minutul 30, Gavrilă și ceilalți dinamoviști au solicitat și ei o lovitură de la 11 metri, după un duel cu Ganea, dar și specialiștii din arbitraj au apreciat că nu se impunea.

Oferă banderola cu o condiție

Aliosa Vojnovici a reacționat după ce-au apărut comentarii vizavi de faptul că este căpitanul echipei după doar o lună în Ștefan cel Mare: "Eu îi ascult doar pe coechipieri, pe antrenorul care mi-a oferit această șansă și pe fanii ce mi-au acordat sprijinul lor. Asta e tot ce contează pentru mine. Cît timp am banderola, o voi purta cu onoare, iar dacă pe viitor cineva o va merita mai mult, nu am nici o problemă să i-o dau. Eu dau totul pentru Dinamo, indiferent dacă am sau nu banderola".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (25)
zecs93
zecs93  •  29 Iulie 2015, 01:14
Postat de conasu_boeru pe 28 Iulie 2015, 15:38

Lazarescu : ...."N-am văzut așa ceva în viața mea!” ...Ba ai vazut mai saracie ce esti si tu si tot CCA-ul in frunte cu primata aia de Deaconu, dar ati tacut si ati bagat capul in nisip ca era steaua si veneau banisorii care acoperea tacerea !

niste *** !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

conasu_boeru
conasu_boeru  •  28 Iulie 2015, 15:38

Lazarescu : ...."N-am văzut așa ceva în viața mea!” ...Ba ai vazut mai saracie ce esti si tu si tot CCA-ul in frunte cu primata aia de Deaconu, dar ati tacut si ati bagat capul in nisip ca era steaua si veneau banisorii care acoperea tacerea !

conasu_boeru
conasu_boeru  •  28 Iulie 2015, 15:35

DOI ANI , arbitrii au facut ce au vrut in meciurile stelei(fcsb) si le-au bagat titluri in buzunar si nu a mai iesit Lazarescu , marele fost asistent sa ne spuna ca a gresit arbitrul X sau Y !!!! ...ti-ai dreacu de t@r@@turi !!!!!

Vezi toate comentariile (25)
Comentează