FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Dumitru Cardoso părăsește Liga 1 » Destinație exotică pentru atacantul dorit de Gigi Becali

Dumitru Cardoso a fost dorit la FCSB
Dumitru Cardoso a fost dorit la FCSB

Articol de GSP - Publicat joi, 21 ianuarie 2021 08:33 / Actualizat joi, 21 ianuarie 2021 10:53

Dumitru Cardoso (29 de ani) a părăsit Gaz Metan Mediaș și va semna în scurt timp cu Suwon Samsung Bluewings, echipă din prima ligă a Coreei de Sud.

După o perioadă de un an și jumătate petrecută în România, Dumitru Cardoso părăsește Liga 1. Gaz Metan Mediaș și echipa sud-coreeană Suwon Samsung Bluewings au ajuns la un acord pentru transferul atacantului cu 7 goluri în acest sezon de Liga 1. Cardoso și-a luat rămas-bun de la suporterii Gazului printr-un filmuleț postat pe pagina de Facebook a clubului din Mediaș.

Dumitru Cardoso merge în Coreea de Sud

„Vreau să mulțumesc foarte mult suporterilor Gazului, clubului, tuturor care m-au ajutat în această perioadă și m-au făcut să mă simt foarte bine aici. Echipele au ajuns la un acord, este o echipă din Coreea. Acum este vorba numai despre detalii, iar în zilele următoare totul va fi gata și pregătit pentru transferul oficial. 

Cel mai bun moment la Gaz Metan a fost când am prins playoff-ul, a fost un meci plin de emoție și am dat golul decisiv (n.r. - 1-0 cu Dinamo). Asta va rămâne cea mai frumoasă amintirie la Gaz, a fost foarte frumos”, a declarat Cardoso.

La Suwon Samsung Bluewings, echipă a cărei întreg lot valorează puțin peste 11 milioane de euro, Cardoso va fi al patrulea cel mai valoros jucător. Transfermarkt îl cotează la 700.000 euro, în timp ce trei fotbaliști din lotul sud-coreenilor valorează 750.000 euro.

FCSB l-a ratat pe Dumitru Cardoso

Nemulțumit de pretențiile financiare ale impresarilor, Becali a renunțat rapid la negocieri și la aducerea „vârfului” născut în Suedia, cu origini românești. „A vorbit MM cu impresarii. Ăia vor procente, iar eu le-am spus la revedere!”, declara de curând patronul FCSB. Cardoso intrase în ultimele 6 luni de contract cu Gaz Metan și a ales să semneze cu echipa din Coreea de Sud.

7 goluria marcat Caroso pentru Gaz Metan în acest sezon. Ocupă locul 4 în clasamentul golgeterilor, după Man, Keyta și Tănase

VIDEO. Eric de Oliveira, despre experiențele de la Gaz Metan și Viitorul

Citește mai multe știri din Liga 1:

Claudiu Niculescu, dezvăluire surprinzătoare: „Am fost dorit de Steaua! M-am întâlnit cu Olăroiu, la o cafenea pe Dorobanți. Mi-aș fi dorit să lucrez cu el”

Budescu, tot mai aproape să semneze! Patronul dă detalii de la negocieri: „Mi-a spus că acceptă! Facem actele”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează