FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - ANDERLECHT

EXCLUSIV // VIDEO „L-au «curățat» și pe ăsta!” » Dumitru Dragomir a analizat la sânge ultimele mutări de la FCSB

Dumitru Dragomir
Dumitru Dragomir

Articol de GSP - Publicat joi, 15 septembrie 2022 10:00 / Actualizat joi, 15 septembrie 2022 14:53

În ziua duelului cu Anderlecht din Conference League, Dumitru Dragomir (76 de ani), fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, a discutat în această dimineață, la GSP Live, despre ultimele mișcări de trupe de la FCSB.

  • FCSB și Anderlecht se înfruntă azi, de la ora 22:00, în runda secundă a grupelor Conference League, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la Pro TV.

În primul rând, Dragomir îi consideră vinovați pe oamenii din staff-ul FCSB-ului pentru lipsa de randament a lui Tavi Popescu, ale cărui evoluții lasă de dorit de când postul său din teren a fost schimbat. Fostul șef de la Ligă a făcut o comparație între Octavian Popescu și Florinel Coman.

Dumitru Dragomir: „FCSB l-a desființat ca fotbalist pe Tavi Popescu”

„FCSB să aibă 12-13 jucatori care să știe că sunt titulari. Pe Octavian Popescu l-au desființat ca fotbalist. Lasă-l acolo unde juca înainte (n.r. - atacant lateral stânga în 4-3-3), ca să dea randament!

Este o diferență între Coman si Popescu. Coman joacă numai în lateral, Popescu este un fotbalist de viitor. Coman se bazează pe pătrunderi, dă pase filtrante, Popescu se bagă la finețuri”, a declarat Dragomir, la GSP Live. 

FCSB - Anderlecht 0-0 » Fără goluri pe Arena Națională, în primul meci acasă în grupele ECL pentru roș-albaștri
FCSB - Anderlecht
FCSB - Anderlecht 0-0 » Fără goluri pe Arena Națională, în primul meci acasă în grupele ECL pentru roș-albaștri

Dumitru Dragomir: „Lăsați-mă cu Omrani, e mai gras ca mine!”

„Corleone” nu e deloc impresionat de transferul lui Billel Omrani, considerând că roș-albaștrii fac o greșeală trecându-l în plan secund pe Ianis Stoica (19 ani).

„Lăsați-mă cu Omrani. În primul rand, puneți-l pe cântar, e mai gras ca mine. Nu poate fi fotbalist unul cu trei kilograme în plus. Pâna le dă jos, pierde tonusul muscular. Nu poate sa fugă, face 2-3 sprinturi și stă la umbră. 

Între Omrani și Stoica, aș fi forțat cu Stoica. L-au curățat și pe ăsta! E așa un tip conflictual Omrani, a avut un conflict și cu Dan Petrescu. A avut o perioada bunicică, nu a avut niciodată una bună. Nu se va impune nicidecum titular. 

Poate face unul, două, trei jocuri bune, pentru că orice fotbalist face așa, dar nu poate face mai multe la rând, cum face Olaru. Posibil să greșesc, nu sunt purtătorul adevărului absolut”, a mai spus Dragomir, în emisiunea lui Costin Ștucan. 

FCSB - Anderlecht, echipe probabile:

FCSB: 32. Târnovanu - 22. Boboc, 5. Dawa, 16. Tamm, 33. Radunovic - 27. Olaru, 18. Edjouma - 98. Cordea, 10. Oct. Popescu, 7. Fl. Coman - 96. Compagno
Rezerve: 99. A. Vlad, 2. V. Crețu, 6. Haruț, 9. I. Stoica, 11. Miculescu, 20. M. Dulca, 26. Oaidă, 28. Pantea, 80. Radaslavescu
Antrenor: Nicolae Dică

Anderlecht: 30. Van Crombrugge - 56. Debast, 3. Delcroix, 4. Hoedt - 27. Sadiki, 18. Ashimeru, 10. Verschaeren, 70. Esposito, 7. Amuzu - 29. Stroeykens, 99. F. Silva
Rezerve: 16. Verbruggen, 5. N'Diaye, 11. Refaelov, 24. Abdulrazak, 46. Ait El Hadj, 54. Sardella, 59. Duranville, 61. Arnstad, 62. Murillo
Antrenor: Felice Mazzu

VIDEO Dumitru Dragomir, despre viitorul lui Dică la FCSB: „Nu văd de ce ar fi în pericol”

Citește și alte știri despre FCSB: 

Omrani devine cel mai bine plătit jucător din Liga 1! Câștigă o sumă FABULOASĂ în 10 luni

VIDEO Antrenorul lui Anderlecht a ochit 3 vedete de la FCSB: „El mi-a plăcut, el are calitate”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
username_2
username_2  •  16 Septembrie 2022, 08:25

alioo, gesepeu, vedeți că moș tăgîrțâ de la brutărie nu mai face audientă, îi întruchiparea ***, șapte comentarii și cu mine zece care-i și întrece...io zic că pt atîta lucru nu se merită să-i faceți propagandă, vă alegeți numa cu înjurături și voi și el

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

istet10
istet10  •  15 Septembrie 2022, 20:21
Postat de romeverest pe 15 Septembrie 2022, 18:46

De data asta Mitica are dreptate !! Asa se va intampla si cu Compagno, eventual si cu Bauza daca ajunge la echipa pipereanului !! Distrugator de talente acest cioban !!

Care sunt ale "mari talente"? Sa fim seriosi. Dar Becali reuseste sa scada valoarea unor jucatori.

romeverest
romeverest  •  15 Septembrie 2022, 18:46

De data asta Mitica are dreptate !! Asa se va intampla si cu Compagno, eventual si cu Bauza daca ajunge la echipa pipereanului !! Distrugator de talente acest cioban !!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează