FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - BALLKANI 1-0

EXCLUSIV // VIDEO Dragomir își scoate pălăria, după calificarea CFR-ului: „Rezistă la tăvăleală, e cel mai bun din țară!”

Dumitru Dragomir / foto: GSP +19   FOTO
Dumitru Dragomir / foto: GSP

Articol de GSP - Publicat joi, 03 noiembrie 2022 22:06 / Actualizat joi, 03 noiembrie 2022 22:32

Dumitru Dragomir, (76 de ani) fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, a vorbit despre calificarea reușită de CFR Cluj în „16-imile” Conference League. „Feroviarii” i-au învins pe kosovarii de la Ballkani, 1-0, și au avansat în „primăvara” celei de-a treia competiții europene. Tragerea la sorți este luni, de la ora 15:00, live pe GSP.ro. 

„Corleone” îl laudă pe Dan Petrescu, spune că a rămas mut de uimire la cele două penalty-uri ratate de Ciprian Deac în prima repriză și spune că ardelenii trebuie să investească serios, dacă-și propun să depășească actuala performanță.

Fain la Cluj: CFR a trecut de Ballkani și este în play-off-ul Conference! » După 3 ani de secetă, România are din nou o echipă în primăvara europeană
CFR CLUJ- BALLKANI 1-0
Fain la Cluj: CFR a trecut de Ballkani și este în play-off-ul Conference! » După 3 ani de secetă, România are din nou o echipă în primăvara europeană

Dumitru Dragomir își scoate pălăria în fața lui Dan Petrescu: „Rezistă la tăvăleală, e cel mai bun din țară!”

„Sunt foarte bucuros pentru CFR Cluj și Dan Petrescu. Atât l-au criticat unii pe rețelele de socializare, încât, la un moment dat, am crezut că o ia razna și el. Dar a rezistat la tăvăleală, pentru că e cel mai bun antrenor din țară la această oră. 

Are jucători cu state vechi, care mai și ratează, așa e la fotbal (n.r.- face referire la Ciprian Deac și penalty-urile irosite în prima repriză) . Am crezut că o iau razna când am văzut acea fază!

Indiferent ce urmează de acum înainte, Dan Petrescu și-a făcut datoria. Ca să ai performanță de acum înainte, trebuie să ai bani și să aduci jucători de valoare. La ora actuală, CFR are 4-5 jucători bunicei să se ducă mai departe. Atât. În afară de Boateng, echipa scârțâie la mijloc. Mai e și Yeboah, care mi-a plăcut foarte mult, are o capacitate  de efort peste medie”, a spus Dragomir, la GSP Live. 

Câți bani a luat CFR Cluj din Conference League

„Feroviarii” au dat și o lovitură financiară. Clujenii au primit 2,94 milioane pentru accesul în grupele Conference League, iar cele 10 puncte obținute au adus 1,66 milioane de euro.

Campioana României mai primește un bonus de 625.000 de euro, pentru clasarea pe locul secund. În caz că va câștiga play-off-ul din februarie, alte 300.000 de euro vor intra în conturi.

În play-off, CFR Cluj va da peste o echipă clasată pe locul 3 în grupa de Europa League. Sigure de „retrogradarea” în Conference League sunt Sheriff, Qarabag, Lazio, AEK Larnaca și Trabzonspor. Celelalte 4 posibile adversare se vor decide în meciurile de ora 22:00.

FOTO / Cele mai tari cadre din CFR Cluj - Ballkani 1-0 

+15 FOTO

Citește și alte știri despre CFR Cluj:

Câți bani a luat CFR Cluj pentru calificarea în play-off-ul Conference + Când e tragerea la sorți: știm 5 posibile adversare

FOTO Fain la Cluj: CFR a trecut de Ballkani și este în play-off-ul Conference! » După 3 ani de secetă, România are din nou o echipă în primăvara europeană

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
cluj_cluj
cluj_cluj  •  04 Noiembrie 2022, 07:24
Postat de ricco pe 03 Noiembrie 2022, 23:13

Asta e motivul pt care fotbalul romanesc e LA PAMINT... Pt. ca am ajuns sa ne inchinam la unul ca 'dan petrescu'... In ceeace-l priveste pe "oracolul din mircesti", cine draku' mai poate da atentie la ce debiteaza si acest individ???...

Si la cine ai vrea sa ne inchinam? La unul ca gigi?

1.fcu
1.fcu  •  03 Noiembrie 2022, 23:18

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ricco
ricco  •  03 Noiembrie 2022, 23:13

Asta e motivul pt care fotbalul romanesc e LA PAMINT... Pt. ca am ajuns sa ne inchinam la unul ca 'dan petrescu'... In ceeace-l priveste pe "oracolul din mircesti", cine draku' mai poate da atentie la ce debiteaza si acest individ???...

Vezi toate comentariile (5)
Comentează