FOTBAL  »  Superliga  »  AREST

Dumitru Dragomir anunţă dezastrul în Liga 1: "Se vor mai retrage patroni! Unii au dosarele pregătite"

Articol de GSP - Publicat marti, 02 decembrie 2014 00:00 / Actualizat marti, 02 decembrie 2014 11:50

Deşi a trecut un an de cînd nu mai este preşedintele LPF, Dragomir este la curent cu ce se petrece în Liga 1 şi a vorbit despre problemele care vor apărea la cluburi.
"Din Liga 1 se vor mai retrage patroni. Fug de puşcărie. Unii sînt deja închişi, iar alţii au dosarele pregătite şi urmează să fie închişi.

Toţi oamenii de fotbal închişi ar merita să iasă, pentru că sînt nevinovaţi, în special Gică Popescu, Gigi Becali şi Jean Pădureanu.

Mie mi-a ajuns. Am fost 20 de ani preşedinte club şi 21 de ani preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal. Nu mă mai întorc în fotbal", a spus Dumitru Dragomir într-un interviu pentru site-ul ziare.com.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (12)
pedrogar
pedrogar  •  03 Decembrie 2014, 10:08

Eu cred ca are dreptate dar ii scapa un amanunt. Se va implini dorinta suporterilor de a-l vedea si pe Mitica la mititica. Deja I-au pregatit un pat la ei in celula. La puscarie o sa poata infiinta o liga. Presedinte de liga este, presedinti de club sunt, impresario sunt, jucatori sunt.

romeverest
romeverest  •  02 Decembrie 2014, 22:36

Nea Mitica....nu ai cum sa te intorci in fotbal pentru ca urmeaza sa te alaturi acelora care se afla deja la puscarie !! Dar ca sa nu fii singur, banuiesti ca te vor insoti si alti patroni, confirmand astfel ce fel de mafie ai condus in ultimii 20 de ani !!!

gica_oboreanu
gica_oboreanu  •  02 Decembrie 2014, 18:41

s'o fi retras el, dar, curand va fi retras langa nevinovatii jiji, jica si jan.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează