FOTBAL  »  Superliga  »  PRIETENII LUI OVIDIU

EXCLUSIV Dumitru Dragomir, la momentul adevărului: „Dacă-mi reproșez ceva după atâția ani în fotbal? NIMIC! Toată viața mea m-am luptat să scap de nedreptăți”

Articol de GSP - Publicat duminica, 10 octombrie 2021 11:00 / Actualizat duminica, 10 octombrie 2021 12:08

Dumitru Dragomir, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, în trecut jucător, antrenor și conducător la mai multe echipe din fotbalul românesc, a fost invitatul lui Ovidiu Ioanițoaia la emisiunea „Prietenii lui Ovidiu”.

  • Emisiunea „Prietenii lui Ovidiu” este difuzată în fiecare miercuri, de la ora 20:00. Poate fi urmărită pe pe site-ul www.GSP.ro, pe pagina de Facebook a Gazetei (link AICI), pe contul de YouTube al Gazetei (abonează-te aici), în format podcast pe principalele platforme de distribuție a podcasturilor: Apple Podcast și Spotify.

- Mai aveți vreo legătură cu fotbalul?
- Sunt un pensionar căruia statul i-a luat peste 7.200 de lei înapoi, din pensia de la Parlament. N-o mai am de juma de an, mi-au tăiat-o și mie, dar și celorlalți. Am pensia de stat pentru care am plătit. Nu sunt un om bogat, sunt doar un pensionar bogat. Îmi ajunge pensia, că nu beau, nu fumez, nu mănânc mult. Am slăbit 12 kilograme.

- De ce nu vă apucați de impresariat?
- Eu mă bag doar în ce știu. Construcții și fotbal. Afacerea cu construcții merge cât o să mai meargă. Am făcut un bloc lângă Herăstrău, la 200 de metri, 72 de apartamente mari. Și acum am început alte două blocuri pe un teren pe care l-am cumpărat de la Becali. 5.000 de metri pătrați, în spatele magazinului Lidl din Pipera.

- Sunteți prieten cu Gigi?
- Da și îl admir. Gigi a fost mai deștept decât noi toți la un loc. El ne ruga pe toți să cumpărăm pământ și noi, proștii, nu cumpăram și pierdeam banii pe jocuri de noroc, și făceam alte tâmpenii. Pe toți ne ruga, dar dacă cumpăram și eu eram pricopsit!

- Deci aveți afaceri și bani mulți.
- Eu acum am doar pensie, dar muncesc mult. Munca te ține! Nu neapărat să dai cu sapa. Preocuparea, implicarea. Mai am de trăit vreo 15-25 de ani așa că... Gură spurcată am avut, dar n-am avut răutate în viața mea. N-am făcut rău la nimeni. Prieten sunt cu toată lumea, iar cel mai deosebit lucru este că sunt respectat.

- Vă reproșați ceva după toți acești ani în fotbal?
- Nimic, dar toată viața mea m-am luptat să scap de nedreptăți. De când am intrat în fotbal numai nedreptăți mi s-au întâmplat. De la arestarea pentru jocuri de noroc la Vâlcea la abuz la Revoluție, când am stat șapte luni de zile închis. 

După am avut probleme cu sediul Ligii, după că a zis Mititelu că vindea niște juniori cu 296 de milioane de euro și ei nu făceau 200 de dolari toți. Apoi procesul cu RCS. Dacă unul avea ceva concret, mă duceam ani grei la pușcărie.

- Vi se spune „Oracolul din Bălcești”. Cine o să fie noul președinte al României.
- Cred că Boc de la Cluj. Aș vrea să le spun cititorilor și privitorilor să aibă mulți ani fericiți, bucurii în viață, în rest să fim sănătoși și să auzim de bine!

Citește și alte articole:

EXCLUSIV Schimb de replici între Ovidiu Ioanițoaia și George Ogăraru: „Ai jucat la FCSB! Ai două titluri de campion acolo”

EXCLUSIV / VIDEO Întrebarea care l-a enervat pe Vasile Șiman: „Se pune problema: cine e mai vinovat, «peștele» sau prostituata?”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
a...
a...  •  10 Octombrie 2021, 19:03
Postat de tataika pe 10 Octombrie 2021, 14:15

Jenant sa tot bagi in seama un fost puscarias! S-au terminat oamenii de fotbal din Romania sau aveti interes in a-l tine in viata?

e prietenul lui, e idolul lui, are bustul lui mitica in dormitor, cum sa nu-l promoveze, numai caractere promoveaza

a...
a...  •  10 Octombrie 2021, 18:57

ioanitoaia ***, numai unul si unul prietenii lui ioanitoaie, spune-mi cu cine esti prieten ca sa-ti spun cine esti.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

tataika
tataika  •  10 Octombrie 2021, 14:15

Jenant sa tot bagi in seama un fost puscarias! S-au terminat oamenii de fotbal din Romania sau aveti interes in a-l tine in viata?

Vezi toate comentariile (7)
Comentează