FOTBAL  »  Superliga  »  LPF

Dumitru Dragomir, atac devastator la adresa LPF: „Nenorociții ăștia au vrut să mă bage la pușcărie!”

Articol de GSP - Publicat duminica, 08 decembrie 2019 13:37

Dumitru Dragomir (73 de ani), fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, a atacat actuala conducere a LPF.

„În viața mea nu am ce să mai discut cu acești oameni. Nenorociții ăștia au vrut să mă bage la pușcărie și s-au constituit parte civilă împotriva mea într-un porces!

Știu ei foarte bine despre ce proces este vorba, iar eu i-am făcut de râs. Iar ei știu bine și acest lucru. Nenorociții ăștia pe la spatele meu s-au constituit parte civilă, dar și pe fals”, a declarat Dragomir, potrivit ProSport.

„Au vrut să mă bage la pușcărie și să îi facă rău familiei mele. Nu o să îi ajut în viața mea cu niciun sfat, iar Dragomir a lăsat ceva bun în urma lui după ce a fost scos din fotbal. Vreau să văd eu ce o să lase Gino și cu oamenii ăia ai lui de la LPF în urma lor”
Dumitru Dragomir

„Gino este din ce în ce mai slab”

De asemenea, Dragomir afirmă că Gino Iorgulescu, actualul conducător al LPF, începe să-și piardă simpatizanți din rândurile conducătorilor.

„Oricum, vreau să știți că am auzit că mulți dintre cei din Liga 1 deja au început să îl vorbească pe la spate pe Gino Iorgulescu, că nu mai este capabil să conducă LPF și este din ce în ce mai slab. Nu îi mai stă deloc gândul la fotbal, după problemele pe care le are în ultimul timp”, a mai declarat Dragomir.

VEZI ȘI:

Botoșani - CFR Cluj // VIDEO Dan Petrescu, conferință incendiară: „Cu Celtic nu vom juca pentru România, ci pentru Cluj” 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (12)
maccsero
maccsero  •  08 Decembrie 2019, 17:07

Pe Mitică văd că îl iubește Justiția, ca pe Laioș Orban și pe Sile Blaga. Altfel ar fi fost de serviciu la tinetă, ca Mimi sau Copos...

1629114660742002
Alboiu Christian  •  08 Decembrie 2019, 16:24

ce tupeu are

229895201308424
Marius George  •  08 Decembrie 2019, 16:19

Cat de "capabili" sunt care stiu ce a facut *** asta si nu vor sa-l ascunda ...:) ca tot e o tara de justitiari ! si de ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează