FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Dumitru Dragomir atacă ultimul ordin dictat de Becali: „Băi fraților, mor doar ai noștri, aici?”

Dumitru Dragomir / Captură Orange Sport
Dumitru Dragomir / Captură Orange Sport

Articol de GSP - Publicat miercuri, 21 septembrie 2022 19:27 / Actualizat miercuri, 21 septembrie 2022 20:15

Dumitru Dragomir (76 de ani), fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, contestă ultimul ordin dictat de Gigi Becali la FCSB, conform căruia echipa sa trebuie să se axeze în perioada următoare doar pe campionat și să pună în planul secund parcursul din Conference League. 

Becali a anunțat duminică seară că, din acest moment, unicul obiectiv al formației sale va fi calificarea în play-off, iar în Conference League va introduce o echipă a rezervelor. Dragomir are o opinie diferită, considerând că echipele românești se ghidează după o strategie eronată. 

Probleme financiare mari pentru FCSB: „Nu vă puteți imagina, este un dezastru!”
FCSB
Probleme financiare mari pentru FCSB: „Nu vă puteți imagina, este un dezastru!”

Dumitru Dragomir, după ultimul ordin dat de Becali: „Ăia pe afară de ce nu mor? ”

Fotbaliștii trebuie să joace din 3 în 3 zile, băi fraților! Ăia pe afară de ce nu mor? Mor doar ai noștri, aici? 

Cauza rezultatelor actuale? Proasta alimentație, proastele antrenamente, proasta medicamentație. Îi omorâm în perioada pregătitoare și, până își revin, se termină turul!”, a spus Dumitru Dragomir, într-un interviu pentru Orange Sport. 

Ne axăm doar pe campionat acum. Gata, tată! Avem nevoie să intrăm în play-off acum. Dacă intrăm la 10 puncte de primul loc, 5 înjumătățite, avem șanse la campionat. 100% vom folosi rezerve în Conference League.

- Gigi Becali, duminică seara

Dumitru Dragomir: „Convingerea mea e că s-a întâmplat ceva la FCSB. Compagno are viteza întâi și a doua, atât”

Convingerea mea e că s-a întamplat ceva. Ori pregatirea de vară a fost prea tare, ori medicamentația a fost altceva decât ce trebuie. Ceva s-a întâmplat! 

Pentru că echipa a fost total ruptă. N-a mai existat o echipă! Fraților, dacă o puneai pe FCSB să joace pentru promovarea în Divizia A, nu știu dacă promova!”, a mai spus Dragomir, cel care a analizat apoi și prestațiile italianului Andrea Compagno, omul pe care Gigi Becali a plătit 1,5 milioane de euro. 

Compagno are viteza întai și a doua, atât. Nu este în jocul Stelei (n.r. - FCSB-ului) și nu va fi decât dacă Dică face de așa natură încât să subordeneze întreaga echipă pe un joc axat pe pasă lungă și centrări pe el. Ceea ce e loterie”. 

VIDEO Prinde FCSB play-off-ul? Previziunea lui Dumitru Dragomir, în direct la GSP Live

Citește și alte știri despre FCSB: 

FOTO Băiatul lui Alexandru Tudor e golgeter la FCSB » Ce spunea „Brad Pitt” despre el în 2018: „Are senzația că e fotbalist” + imagine antologică din 2004

FCSB, singura „îngropată” de cupele europene: 66% puncte pierdute și o măsură radicală: toți „greii” rămân acasă!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
polistul68
polistul68  •  22 Septembrie 2022, 11:12

Si dupa pregatirea de vara, si dupa aia de iarna....si daca au venit in intersezon...jucatorii nostrii alearga sub 10 km pe meci, si astia in dorul lelii...cel mai bun exemplu e Deac....zmeu in tara, parametrii fizici extraordinari, la tv se vedea ca ara terenul...a ajuns in Germania, si era printre cei mai slabi, ca si parametrii fizici....totul pleaca din juniorat..si continua la seniori..la liceele sportive, posturile se ocupa pe principiul comunist " la pile egale, conteaza competenta"...scoala de antrenori din Romania e vai mama ei, cea de preparatori fizici la fel, patronii angajeaza ce gasesc mai ieftin, nu mai bun..si ne miram ca ai nostri sunt lesinati pe teren....cine sa-i pregateasca, cine sa-i educe, cine sa-i formeze ? Pilosii incompetenti,antrenorii supusi, preparatorii nepregatiti ? basca educatia sportiva ( sa nu vb despre cei 7 ani de acasa ). marele Stoica face turul televiziunilor, dar nu stie ca, Coman nu are permis dar circula cu masina, nu isi explica de ce are accidentari MUSCULARE asa des....il sfatuieste pe Oct Popescu sa lase scoala in favoarea sportului....cine sa-i educe pe copii astia plecati de copilandri de acasa ? becali ? Stoica ? Mititelu ? Borcea ? si exemplele pot continua....sportul este oglinda societatii....suntem un popor care gafaie....needucati pt viata, neprofesionisti in ceea ce facem, tot timpul vrem sa 'pacalim", sa scapam mai usor...dar la pretentii , mistouri si gasit nod in papura (la altii), suntem maestrii.....

mr90
mr90  •  22 Septembrie 2022, 09:26

Lasati naibii timpeniile astea ! O gramada de jucatori au venit DUPA pregatirea de vara!

valihaita
valihaita  •  21 Septembrie 2022, 21:22

Pai FCSB nu prea a avut la dispozitie toti jucatori pentu pregatirea de var deoarece cativa au venit mai tarziu !

Vezi toate comentariile (5)
Comentează