FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FOTO Băiatul lui Alexandru Tudor e golgeter la FCSB » Ce spunea „Brad Pitt” despre el în 2018: „Are senzația că e fotbalist” + imagine antologică din 2004

Vlad Tudor, în stânga / Sursă foto: Facebook@ Fotbal Club Argeș Pitești +6   FOTO
Vlad Tudor, în stânga / Sursă foto: Facebook@ Fotbal Club Argeș Pitești

Articol de , - Publicat miercuri, 21 septembrie 2022 18:14 / Actualizat miercuri, 21 septembrie 2022 18:48

Vlad Tudor (19 ani), fiul fostului arbitru Alexandru Tudor, a fost transferat de vicecampioană de la FC Argeș, în ultima etapă de campionat a reușit o „dublă” pentru FCSB II, în Liga a 3-a, și e cel mai bun marcator, la egalitate cu Ianis Stoica.

Weekendul trecut, în echipa secundă a FCSB-ului, care activează în Liga 3, s-a remarcat un puști. Numele lui: Vlad Tudor, a marcat două goluri în meciul câștigat de roș-albaștri, scor 5-0, cu Muscelul Câmpulung.

Vlad Tudor nu e nimeni altul decât fiul fostului mare arbitru Alexandru Tudor, cel care s-a retras din arbitraj în urmă cu câțiva ani, dar care ulterior a fost angajat și el la FCSB. 

FCSB, singura „îngropată” de cupele europene: 66% puncte pierdute și o măsură radicală: toți „greii” rămân acasă!
FCSB
FCSB, singura „îngropată” de cupele europene: 66% puncte pierdute și o măsură radicală: toți „greii” rămân acasă!

Băiatul lui Alexandru Tudor e golgeter la FCSB

Vlad a fost adus recent de la FC Argeș, unde se remarcase în echipa de la U19, motiv pentru care s-a și antrenat de câteva ori cu formația de seniori a Piteștiului, sub comanda lui Andrei Prepeliță. 

În urmă cu fix un an, el înscria primul său gol la seniori, tot într-un meci de Liga a 3-a, Real Bradu - FC Argeș II 0-2. 

Prestațiile lui foarte bune l-au propulsat în atenția clubului patronat de Gigi Becali, iar în prezent evoluează pentru echipa secundă.

GSP a scris despre Vlad Tudor fix în urmă cu un an

În septembrie 2021, GSP.ro prezenta povestea lui Vlad Tudor, sub titlul „Faceți cunoștință cu fiul lui Alexandru Tudor! Povestea unui adolescent atipic: locuiește la cămin și vine cu trotineta la antrenament”

La acel moment, Tudor junior era în clasa a 12-a, la Colegiul Național„Zinca Golescu”, iar colegii săi dezvăluiau că „venea la antrenament cu trotineta, locuia în cămin și nu folosea deloc rețelele de socializare, nici măcar nu deținea un smartphone”.

Sursă foto: Facebook@ FC Argeș
Sursă foto: Facebook@ FC Argeș
Sursă foto: Facebook@ FC Argeș
Sursă foto: Facebook@ FC Argeș
+2 FOTO

Vlad Tudor, cu cele două reușite din weekendul trecut, a ajuns la 3 goluri marcate în echipamentul roș-albastru și e golgheter la FCSB II, la egalitate cu Ianis Stoica, atacantul care a avut deja apariții multe și în prima echipă și a marcat sezonul trecut în Liga 1 nu mai puțin de 7 goluri. 

Tudor junior e coleg la majoritatea meciurilor de la FCSB II cu mai mulți dintre fotbaliștii care s-au antrenat și au și jucat sub comanda lui Nicolae Dică, printre ei: Dumiter, Ianis Stoica, Musi, Fl. Achim

E un băiat care și-a văzut de treaba lui, care e preocupat de pregătire. Are un plus pe partea fizică pentru că mama lui, soția domnului Tudor, e antrenoare de atletism. Din punct de vedere tehnico-tactic, a avut o creștere însemnată, iar din acest motiv a și ajuns să joace la Liga a 3-a.

-  Robert Enache, antrenor FC Argeș U19 în sezonul trecut

Ce spunea Tudor despre fiul său: „Are senzația că e fotbalist”

În urmă cu aproape 4 ani, în decembrie 2018, Gazeta Sporturilor realiza un amplu interviu cu Alexandru Tudor, după ce se retrăsese din arbitraj. Printre subiectele abordate a fost și cel al fiului său, Vlad, care atunci avea doar 15 ani, dar care se anunța un promițător fotbalist. 

Cum a răspuns fostul arbitru despre nivelul fotbalistic al băiatului său? 

- Oamenii care l-au văzut pe fiul dumneavoastră jucând fotbal spun că ar avea talent. Așa e?
- Are senzația că e fotbalist. Și eu știu că are calități, însă deja nu mai pune osul, nu se mai sacrifică. „Eu sunt fotbalist!”. „Stai, bă, așa! Trebuie să lupți la fiecare antrenament! Băi, n-auzi? Ca să joci cu Messi și cu Ronaldo trebuie să te jertfești în fiecare zi!”.

Inedit: în 2004, era adus în coș la testele tatălui său 😅

Vlad Tudor provine dintr-o familie în care ambii părinți au avut conexiuni puternice cu sportul. Tatăl său e arhicunoscut, fost mare arbitru, practic cel care deține recordul de meciuri arbitrate în Liga 1, nu mai puțin de 380, peste Cristi Balaj (341). 

Și mama sa e în domeniu, e antrenoare de atletism și cea care îl antrena pe soțul său atunci când acesta era arbitru activ. Era nelipsită de la momentele în care Alexandru Tudor susținea testele fizice și nu a renunțat la acest obicei nici chiar imediat după ce l-a născut pe Vlad, în 2003:

  • în februarie 2004, la o astfel de testare, care a avut loc pe fostul stadion „Lia Manoliu”, Dana Tudor a fost în tribune, cu un cronometru într-o mână, ținând evidența turelor soțului său, și cu un coș pentru bebeluși în cealaltă mână, în care se afla fiul lor, Vlad, atacantul de azi de la FCSB II (FOTO 1) 
Băiatul lui Alexandru Tudor e golgeter la FCSB » Ce spunea „Brad Pitt” despre el în 2018: „Are senzația că e fotbalist” + imagine antologică din 2004
  • la finalul testelor, Dana a coborât pe pistă, spre satisfacția soțului său, care a venit imediat să țină coșul în care se afla fiul lor (FOTO 2)
Băiatul lui Alexandru Tudor e golgeter la FCSB » Ce spunea „Brad Pitt” despre el în 2018: „Are senzația că e fotbalist” + imagine antologică din 2004

Citește și alte știri despre FCSB:

Probleme financiare mari pentru FCSB: „Nu vă puteți imagina, este un dezastru!”

I-a costat o avere, dar nu știu care e postul lui ideal: „Ce, Joao Felix a dat randament?”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
pirusis
pirusis  •  22 Septembrie 2022, 17:41

Cum a ajuns asta de la FC Arges la FCSB? Ce naiba, pe vremurile cu Mutu, Neaga etc, macar apucau sa joace un an-doi la FC Arges echipa mare si apoi se transferau, acum ii ia direct de la juniori...

ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  22 Septembrie 2022, 05:36

...VT o mosteneste pe ma sa ...chiar arata a fotbalist ...nea jiji trebuie sa l incerce si pe el ...ca pe pantea ...

propaganda
propaganda  •  21 Septembrie 2022, 23:57

Doamne ajuta, abia astept sa ajunga mare si sa le dea peste nas RUSOFILILOR de pe GSP!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează