FOTBAL  »  Superliga  »  CFR - FCSB 0-1

EXCLUSIV / VIDEO Concluziile lui Dumitru Dragomir, după CFR Cluj - FCSB 0-1: „Are sânge în instalație și îmi place de el. Știe meserie!”

FCSB s-a impus în derby-ul cu CFR Cluj, scor 1-0. În direct la GSP Live, Dumitru Dragomir (75 de ani), fostul președinte al LPF, a lăudat tăria de caracter a elevilor lui Toni Petrea. +23   FOTO
FCSB s-a impus în derby-ul cu CFR Cluj, scor 1-0. În direct la GSP Live, Dumitru Dragomir (75 de ani), fostul președinte al LPF, a lăudat tăria de caracter a elevilor lui Toni Petrea.

Articol de GSP - Publicat duminica, 17 aprilie 2022 22:59 / Actualizat duminica, 17 aprilie 2022 23:23

FCSB s-a impus în derby-ul cu CFR Cluj, scor 1-0. În direct la GSP Live, Dumitru Dragomir (75 de ani), fostul președinte al LPF, a lăudat tăria de caracter a elevilor lui Toni Petrea și arbitrajul lui Istvan Kovacs. 

Dumitru Dragomir recunoaște că este susținătorul celor de la FCSB în acest final de sezon. Fostul președinte al LPF a remarcat mai mulți fotbaliști din tabăra oaspeților.

CFR Cluj - FCSB 0-1. Diagnosticul primit de Olaru la spital, după intrarea grosolană a lui Susic
CFR - FCSB 0-1
CFR Cluj - FCSB 0-1. Diagnosticul primit de Olaru la spital, după intrarea grosolană a lui Susic

VIDEO Dumitru Dragomir, după CFR Cluj - FCSB 0-1

„Un meci adevărat, pe viață și pe moarte! Mi-a plăcut duritatea, arbitrajul, rezultatul. Nu mai sunt oficial la fotbal, am și eu favoriți. Vreau să văd meciuri în cupele europene aici, la București. Eu cred că CFR e campioană, dar Steaua a jucat bine, la rezultat. 

Antrenorul celor de la FCSB a fost mai bun decât Dan Petrescu astăzi. Antrenorul principal! Puștii ăștia de la Steaua au crescut, în frunte cu Tănase. Au jucat bine, se bagă în contre. Îmi place cum nu s-a pomenit. Oaidă mi-a plăcut mult când a intrat. Îmi pare rău că s-a accidentat Olaru. Târnovanu, portarul, e jucător cu personalitate. 

Istvan Kovacs a fost impecabil. Faptul că a dat cartonașul roșu imediat, fără comentarii, spune că este un arbitru de Campionatul Mondial. Are sânge în instalație și îmi place de el. Știe meserie! O echipă care trage un șut pe poartă nu poate câștiga un meci! Nu se poate chiar așa. Acum, Craiova are și ea șanse la titlu”, a spus Dumitru Dragomir, la GSP Live. 

Dragomir: „Sunt frământări mari la Cluj”

Întrebat dacă simte sfârșitul unei ere la CFR, pe fondul datoriilor fără precedent, Dragomir a spus: „După datoriile pe care le au, nu știu cum se descurcă dacă nu iau campionatul. Cred că și oamenii politici s-au supărat. 

Vine pe turnantă Universitatea Cluj, echipa de suflet a orașului. Acolo sunt frământări mari. Boc e acum cu Universitatea și e mai tare decât toți!”.

Citește și alte știri despre CFR Cluj - FCSB:

VIDEO Ce veste! Chiricheș: „Steaua e în sufletul meu și vreau să mă întorc” » Căpitanul naţionalei o va susţine pe FCSB la Cluj

Are 3 titluri în Liga 1 și e ferm: „Tavi Popescu trebuie să plece acum de la FCSB”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (14)
1189594351073689
Vladescu Mircea  •  20 Aprilie 2022, 12:44
Postat de bruta_din_popesti_leordeni pe 18 Aprilie 2022, 20:33

mitica e fan tipic al clonei fc fcsp popesti leordeni. Are si puscarie la activ, e bandit, se integreaza perfect in piesajul clonei

Iar tu esti un nimeni , un nimic care isi da cu parerea !!!!Vai de capul tau , *** !!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

bruta_din_popesti_leordeni
bruta_din_popesti_leordeni  •  18 Aprilie 2022, 20:33

mitica e fan tipic al clonei fc fcsp popesti leordeni. Are si puscarie la activ, e bandit, se integreaza perfect in piesajul clonei

995625887122657
Ovidiu Potochin  •  18 Aprilie 2022, 14:53
Postat de dora pe 17 Aprilie 2022, 23:03

Mitică parcă mizase pe victoria CFR, cu vreo 2 zile înainte de meci !

Exact ! De ce tot promoveaza GSP asemenea individ cu multe, foarte multe "bube" la activ?? Ce " oracol"?? Vedeti ce declaratii a tot facut si cam nici una nu s-a adeverit !! Alte opinii, ale unor persoane calificate in domeniu nu puteti publica?? ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează