FOTBAL  »  Superliga  »  ACID

Dumitru Dragomir: "Dacă preşedintele CCA nu este capabil, poate fi schimbat!"

Articol de GSP - Publicat luni, 21 iulie 2008 00:00

Preşedintele LPF s-a arătat satisfăcut de hotărîrile luate în cadrul Adunării Generale şi a respins încă o dată faptul că între el şi Ionuţ Lupescu ar exista un conflict.


"Nu e nici o victorie pentru mine faptul că delegările vor fi făcute de CCA şi nu de Lupescu. Pînă la urmă, Adunarea Generală a decis acest lucru, s-a discutat problema şi majoritatea celor prezenţi au fost de acord că CCA are nevoie de autonomie. Comisia trebuie să fie cea care face delegările, iar dacă se constată că preşedintele ei nu este capabil, el poate fi schimbat ;)" a spus Dragomir, comentînd apoi şi mult mediatizatul război război al declaraţiilor pe care îl duce cu directorul general al FRF, Ionuţ Lupescu.

"Sandu nu a fost de acord ca delegările să fie făcute prin tragere la sorţi. Constantin Gheorghe îşi va asuma responsabilitatea. Din punctul meu de vedere, e o prostie faptul că lumea crede că port un război cu Lupescu :O. Sînt vicepreşedintele FRF, cum să vreau să-i iau locul unul subaltern? ;) Nu vreau decît să ridic valoarea fotbalului românesc, să dispară manevrele şi strategiile. "

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
 •  21 Iulie 2008, 20:47

Dar tu de ce nu poti fi schimbat?

 •  21 Iulie 2008, 18:31

Toti trebuie sa fit5i schimbati,adunatura de borfasi

 •  21 Iulie 2008, 17:33

mitica cautane la cimitirul belu.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează