FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO // Dumitru Dragomir, declarații cu cărțile pe față: „Știți de ce nu se vinde echipa? E un singur conducător acolo, dar nu are putere, săracul”

Dragomir explică de ce Dinamo nu și-a găsit un cumpărător și nu ezită să-l laude pe Florin Prunea // FOTO: Gazeta Sporturilor
Dragomir explică de ce Dinamo nu și-a găsit un cumpărător și nu ezită să-l laude pe Florin Prunea // FOTO: Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat duminica, 30 iunie 2019 09:03

DINAMO // Dumitru Dragomir (73 de ani), fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, a oferit propria-i explicație pentru faptul că Ionuț Negoiță nu a găsit nici acum un cumpărător pentru Dinamo.

Dinamo nu se vinde pentru că este un nume foarte mare, cu finanţatori foarte mici! Ca să poţi să vinzi un club de talia lui Dinamo trebuie să ai o structură organizatorică extraordinară, o bază sportivă. formidabilă. Iar acolo e un singur conducător, Bălănescu, şi nici el nu are putere, săracul”, crede Dragomir.

Deși istoricul lor e marcat de conflicte mocnite, Dragomir n-a ezitat să-l laude pe Florin Prunea, noul manager general al lui Dinamo. 

„Eu m-am certat cu Prunea, dar el este un conducător bun. Iar antrenorul (n.r. - Eugen Neagoe) la fel. Şi eu îl luam tot pe el antrenor dacă m-aş fi dus conducător undeva. E un om serios, un antrenor deosebit şi are şcoala lui Piţurcă”, a spus fostul șef de la LPF, la TV Telekom Sport. 

Vezi și:

PCH, amenințare în stil mafiot pe Facebook la adresa lui Ionuț Negoiță: „Urcăm peste tine câteva etaje...”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (13)
comedy.central
comedy.central  •  30 Iunie 2019, 14:57
Postat de terminhater pe 30 Iunie 2019, 10:05

Domnul acesta nu-i același care punea batista pe țambal la blatul oribil Ceahlăul-Dinamu ? Sau același care a luat șpaga aia de 3 bulioane de coco de la Digi să la afișeze o cârpă cu sigla lor în cârciuma lui ? Sau ăla pe vremea căruia nu existau blaturi (hi hi hi) ? Sau ăla care era șef la Scornicești și la Victoria ? Întreb pentru un prieten scârbit ...

Scarbiți suntem noi de logica voastra de gigisti ,,moderni,,. Nu te bucura ***, ca stilul e preluat de marele *** pe numele lui Gigi bulău! Nu cred că vreodată așa zisul blat, comod vouă gigistilor cu glanda mare, a fost mai pernicios decât blaturile anuale făcute de fc5b cu Deaconu, care va ține fraudulos in Europa an de an, voi având doar o echipa de dansuri populare, nu de fotbalisti! Ia apa-n gură că faci praf în mod inutil ca un aspirator stricat.ca as

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dvd1
dvd1  •  30 Iunie 2019, 14:50

da, stim de ce nu se vinde Dinamo: nu e nimic de vinzare. La anul B-ul

m.dobrescu
m.dobrescu  •  30 Iunie 2019, 12:25
Postat de popescu222 pe 30 Iunie 2019, 09:37

"Dragomir, da cartile pe fata". Va rog eliminati virgula dintre subiect si predicat in trimiterea la aceasta stire. E o regula de baza a gramaticii in orice limba europeana. Doamne, si cand ma gandesc ca trimiterile sunt probabil scrise de sefi...

Nu, politica marelui trust (!?!) Ringier este ca fiecare să-şi publice *** aşa după cum îl duce capul. Nu mai există editor, corector sau "cap limpede". Raiul pe pământ pentru toate *** strânse sub umbrela gsp.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează